"Red Bull'un heyecan veren 'Can You Make It' yarışmasının başvuruları başladı.

Dünyanın farklı bölgelerinden gelen maceraperestler, 1 hafta boyunca sadece 24 adet Red Bull kullanarak Avrupa'yı keşfedecekleri bu eşsiz deneyime katılmak için başvuruda bulunabilirler.

Dünyanın her köşesinden gelen maceraperestler, 1 hafta boyunca 24 adet Red Bull kullanarak Avrupa'yı dolaşacakları 'Red Bull Can You Make It 2024' yarışmasına başvurabilirler. 18-24 yaş aralığındaki 3 kişilik takımlar, 31 Mart tarihine kadar, 21-28 Mayıs tarihleri arasında Avrupa'nın 5 farklı şehrinden başlayacak olan etkinliğe katılmak için başvuruda bulunabilirler.

Başvuru yapmak isteyen takımlar, macera tutkularını, mizah anlayışlarını ve Avrupa'yı dolaşma arzularını en iyi şekilde ifade eden videolarını yarışmanın internet sitesinde paylaşmalıdırlar. 15 Nisan'da açıklanacak kazananlar, Barselona, Amsterdam, Kopenhag, Milano veya Budapeşte'den başlayacakları yolculuklarına Berlin'de son verecekleri 1000 km'lik serüvene katılma hakkı kazanacaklar.

PARA YERİNE YARIŞMA İÇİN ÖZEL TASARLANAN RED BULL KUTULARINI KULLANILACAK

Dünyanın dört bir yanından seçilecek takımlar; yolculukları sırasında yemek, konaklama ve bir sonraki lokasyona ulaşmak gibi ihtiyaçları için para yerine; yarışma için özel tasarlanan Red Bull kutularını kullanacak. Yarışmacılar seyahatleri boyunca "Kontrol Noktası Mücadeleleri', "Sosyal Medya Takibi" ve "Macera Listesi'nde yazılı görevleri yerine getirerek puan kazanabilecek.

Maceraları boyunca görevi tamamlamak ya da bitiş şehrine en hızlı ulaşmaktan ziyade bu anların mücadelesiyle hayatı farklı bir perspektiften deneyimleyecek olan takımlar, Berlin'deki bitiş noktasına ulaşmaya çalışırken mücadele anlarını kendilerine teslim edilen telefonlardan sosyal medya hesaplarında paylaşacak ve puanlamalar da bu paylaşımlar üzerinden yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.