Rönesans şantiyesinde yemek protestosu! Masa ve sandalyeleri kırdılar

Pandora bölgelerinde ismi gecen Rönesans Holding’in Ataşehir’deki şantiyesinde işçiler yemekleri, yemekhanedeki masa ve sandalyeleri kırarak protesto etti.

İstanbul Ataşehir’de bulunan ‘Uluslararası Finans Merkezi’ projesi şantiyesinde Rönesans Holding’e ait yemekhanede aralarında Dev Yapı-İş ve İnşaat-İş üyelerinin de olduğu işçiler yemekhane şartlarının kötü olduğunu söyleyerek durumu protesto etti. Tabakların kirli, yemeklerin kötü olduğunu ve yemekhanenin küçük olması nedeniyle sıra beklemekten molalarının bittiğini söyleyen işçiler, protesto sırasında yemekhanedeki masa ve sandalyeleri kırdı.

Daha önce de aynı sebeplerden ihtar eylemi yapan işçiler için İnşaat-İş Sendikası Rönesans Merkezi’nin kendilerini arayarak sorunu çözeceklerini söylediğini açıkladı.

İnşaat-İş Sendikası konuyla ilgili paylaşımında, “FŞM şantiyesinde Rönesansa ait yemekhanede sağlıksız ve yetersiz yemekleri protesto eden aralarında Dev Yapı-İş ve İnşaat-İş sendikalarımızında üyelerinin olduğu eyleminin ardında Rönesans Merkez sendikalarımızı arayarak sorunun hızla çözüleceği yönünde tarafımıza bilgi verdi” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Emek Haberleri

AK Parti döneminde 32 bin işçi hayatını kaybetti
Arzu Çerkezoğlu: Özel sektörde çalışan her 100 işçinin 95’i sendikal haklarını kullanamıyor
Ataşehir Belediyesi'nde 30'dan fazla işçi isteği dışında emekli ediliyor
AK Partili belediyenin inşaatında çalışan sendikacılara ev hapsi:
Battal İlgezdi kendi atadığı komisyonu bile tanımadı