Rüyada ayakkabı görmek ne anlama gelir? Rüyada yeni ayakkabı görmek,ayakkabı dükkanı görmek ne anlama gelir?

Bekar bir insan için ise evliliğe işaret edebilir.Rüyada gördüğünüz ayakkabılar; güzel,ferah ayakkabılar ise , mutlu günlerin ,ferah günlerin yakında kapını çalacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabı görmek

Sosyoloji de yeni akımların,düşüncelerin,değişimin sembolize edilmiş hali olan ayakkabı figürünün rüyalar da ki yansıması oldukça farklıdır.Rüyada ayakkabı görmek;rüyayı gören kişinin uzun bir yolculuğa çıkacağının işaretidir.Aynı zamanda bekar bir insan için ise evliliğe işaret edebilir.Rüyada gördüğünüz ayakkabılar; güzel,ferah ayakkabılar ise , mutlu günlerin ,ferah günlerin yakında kapını çalacağına işaret eder.Eğer sıkan bir ayakkabı giydiysen ve o ayakkabıyı ayağından çıkardıysan sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Rüyada, farklı iki renk de ayakkabı giydiysen başarmak istediğin bir iş de kararsız kaldığına ve vereceğin karar her ne olursa olsun senin açından iyi şeyler getireceğine işaret eder.Eğer gördüğün ayakkabı uzun bir çizme ise senin bir iş için uzun bir yola çıkacağına ve o işin getirisinin senin için çok iyi olacağına işarettir.Ferahlıktır.

Rüyada ayakkabı dükkanı görmek

Rüyasında ayakkabı dükkanı gören kimse kötü bir döneme gireceğine, aklında olan işlerin, kalbinde olan duyguların ve hayatında olan kimselerin kişiye üzüntü vereceğine ve bu durum karşısında sağlam durarak zor günleri geçirmesi gerektiği şeklinde yorumlanmaktadır.

Rüyada yeni ayakkabı görmek

Rüyada yeni ayakkabı görmek, rüya sahibinin yıl içinde yaşadığı iş yorgunluğundan ve stresinde kurtulmak için kafa dinleyeceği bir yere gitmeyi planladığına işaret eder. Rüya sahibi cennet gibi bir yere gidecek, kafasını dinlemek ve yorgunluk atmak bir yana, gittiği mekanın güzelliği ve huzuru sayesinde, geçici de olsa en büyük dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacak demektir. Rüyada yeni ayakkabı aynı zamanda hayır bulmaya ve yeni kısmetlere kavuşmaya işaret etmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Rüyada düşmek,bir yerden düştüğünü görmek ne anlama gelir?
Rüyada düğünün iptal olduğunu görmek ne anlama gelir?
Rüyada kaynana görmek ne anlama gelir? Rüyada kaynanayı hasta görmek ne anlama gelir?

Rüya Tabirleri Haberleri

Rüyada dişlerin düştüğünü görmek: Uzmanlara göre 7 olası anlam!
Rüyada maymun görmek ne demektir?
Rüyada ikiz bebek görmek ne demektir?
Rüyada sarımsak görmek ne demektir?
Rüyada küs olduğun birini görmek ne demektir?