Rüyada cami görmek ne anlama gelir?

Aynı zamanda cami bir ibadet yeri olduğu için güzel ,temiz içten dilenen dileklerin kısa sürede gerçekleşeceği anlamına gelmektedir.

Rüyada cami görmek

Camide namaz kıldığını gören kişi maddi rahata kavuşur. Cami yaptırdığını gören ise; insanların peşinden gideceği lider olur. Camiye girdiğini gören güvene kavuşur. Caminin kapılarını kapalı görmek planlanan işlerin umulduğu gibi gitmeyeceğini gösterir. Bekar bir insanın cami görmesi zengin bir kadınla evleneceğine de işaret edebilmektedir.

Rüyada görülen cami,anne,baba, hoca gibi kendisine itaat edilmesi gereken herkestir.Görülen şehir camisi kale olarak yorumlanır.

Caminin, tavanı devlet başkanının yakınları ve onunla ilişkili olan kimselerdir.Caminin direkleri, devlet büyükleri ve yöneticilerdir.

Kişinin rüyada cami görmesi, hayır ve bereket ile yorumlanmaktadırç Rüyada camiye girdiğini görmek, din işlerini hakkıyla yapmaya, helal ve haram arasını ayıran hakime ve insanın ticaret için çıktığı pazara işaret eder.Aynı zamanda cami bir ibadet yeri olduğu için güzel ,temiz içten dilenen dileklerin kısa sürede gerçekleşeceği anlamına gelmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Rüyada sarıldığını görmek ne anlama gelir? Rüyada anneye sarılmak, eski sevgiliye sarılmak ne anlama gelir?
Rüyada düşmek,bir yerden düştüğünü görmek ne anlama gelir?
Rüyada düğünün iptal olduğunu görmek ne anlama gelir?