Rüyada deprem olduğunu görmek ne anlama gelir?

Rüyada deprem olduğunu görmek,dünyada deprem olduğunu görmek ne anlama gelir?

Rüyada deprem olduğunu görmek

Bilindiği üzere yer sarsıntısı ve sallanma gibi olaylar deprem olarak nitelendirilebilir.Genellikle rüyalarımız bilinçaltımızın dışa vurumudur.Bu sebeple araştırmalara göre rüyasında deprem olduğunu, enkaz altında kaldığını veya buna benzer felaketleri gören insanlar daha önce ,büy k depremlerde tramvalar yaşamış insanlardır.Fakat bu durumla birlikte ;rüyada deprem olduğunu görmek yani tam o anı görmek rüya sahibinin iş hayatında bazı zorluklarla karşılaşacağına işarettir. Bir başka yorum ise rüya sahibinin bulunduğu şehirden başka bir şehre göç edeceğini de gösterir. Bazı alimlere göre de halk arasında saygın birinden yana bela ve sıkıntı geleceğine aynı zamanda işlerin iflasına da yol açacağına delalet etmektedir.
Rüyada deprem görmek bazı tabircilere göre hayırlı olarak nitelendirilir ama bu yorumdan yoruma ve aynı zamanda rüyanın şekillenmesine göre değişir.

Dünya genelinde bir deprem görüldüyse eğer dünyada savaş çıkacağına delalet etmektedir. Fakat tek bir yerde görülmüşse rüya sahibinin iş hayatında bazı zorluklar yaşayacağına aynı zamanda halk arasında sözü geçen belli başlı kişilerden yana bela ve sıkıntı geleceğine yorulur.

Rüyanızda gerçek yaşamınızdaki gibi depremi yaşıyorsanız gerçek yaşamınızda can sıkıcı haberlere, karmaşık sözlere, feryat etmeye ve aynı zamanda sırların meydana çıkmasının da bir göstergesidir. Bazı yorum farklılıkları olabilir ki normaldir çünkü rüyanın şekline göre anlamda değişebilir. Mesela rüyada depremde ölmek ömrünüzün uzun olacağına işarettir. Rüyada depremden zarar görmek ülke ekonomisindeki büyümeden dolayı zarar göreceğinize de delalet etmektedir. Rüyada deprem görmek dini anlamı kesin olmamakla birlikte bir yerden bir yere göç etmeye, başa gelecek belaya işaret eder.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Rüyada düşmek,bir yerden düştüğünü görmek ne anlama gelir?
Rüyada düğünün iptal olduğunu görmek ne anlama gelir?
Rüyada kaynana görmek ne anlama gelir? Rüyada kaynanayı hasta görmek ne anlama gelir?

Rüya Tabirleri Haberleri

Rüyada dişlerin düştüğünü görmek: Uzmanlara göre 7 olası anlam!
Rüyada maymun görmek ne demektir?
Rüyada ikiz bebek görmek ne demektir?
Rüyada sarımsak görmek ne demektir?
Rüyada küs olduğun birini görmek ne demektir?