Rüyada halı görmek ne anlama gelir? Rüyada başkalarının evine halı sermek ne anlama gelir?

Rüyasında halı gören kişi için  bu rüya maddi yönden hiç darlığa düşmeyeceği anlamına gelir.Bu kişi sıkıntıya da düşmez çünkü halı bolluğa işaret eder.

Rüyada halı görmek

Rüyada halı görmek genellikle güzel anlamlar taşır.Rüyasında halı gören kişi için  bu rüya maddi yönden hiç darlığa düşmeyeceği anlamına gelir.Bu kişi sıkıntıya da düşmez çünkü halı bolluğa işaret eder.Rüya sahibinin çevresinde bulunan ,oturup kalktığı kişilerin de varlık sahibi kimseler olduğunu göstermektedir.

Rüya sahibi için kariyerinde yükselme ve bol para kazanma şeklinde yorumlanmaktadır. Aslında rüyada halı görmek tabiri; renk, şekil ve boyutuna göre değişebilmektedir. Kendisi için yere büyük bir halı serildiğini gören kişi uzun ömür sahibi olur.

Halının bir diğer anlamı ise; hoşluk ve hafifliktir.Rüyada halı üzerinde yürüyen kişi çok şanslıdır.Bu durum rüyayı gören kişinin ömrü boyunca mutlu olacağı anlamına gelir.

Halının bir diğer anlamı ise; helal mal ve para kazanma yolunun açılacağı anlamına gelir.Kişi sadece kendisine özel olarak yere halı serildiğini görür ise bu onun ileride çok zengin biri olacağını simgeler.

Rüyada eski halı görmek; darlığa , yokluğa düşmeye işaret eder.Rüya sahibinin darlığa ,zor bir duruma düşeceği anlamına gelebilmektedir.
Rüyada küçük halı görmek; iyi değildir.Rüyasında halının küçük yada dar olduğunu gören rüya sahibinin ; hayatının çok uzun sürmeyeceği gibi çeşitli anlamlar çıkabilir.

Halıyı başkalarının evine serdiğini görmek; yolculuğa çıkacağınıza ve o yolculukta oldukça menfaat elde edeceğinize işaret eder. Yere serilmiş bir halıyı görmek ve onun kendi malınız olduğunu bilmek; ömrünüzün uzun, rızkınızın bol olacağına işarettir.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

Rüyada sarıldığını görmek ne anlama gelir? Rüyada anneye sarılmak, eski sevgiliye sarılmak ne anlama gelir?
Rüyada düşmek,bir yerden düştüğünü görmek ne anlama gelir?
Rüyada düğünün iptal olduğunu görmek ne anlama gelir?

Rüya Tabirleri Haberleri

Rüyada dişlerin düştüğünü görmek: Uzmanlara göre 7 olası anlam!
Rüyada maymun görmek ne demektir?
Rüyada ikiz bebek görmek ne demektir?
Rüyada sarımsak görmek ne demektir?
Rüyada küs olduğun birini görmek ne demektir?