Rüyada hırsız görmek ne anlama gelir? Rüyada evde hırsız görmek,rüyada hırsız öldürmek ne anlama gelir?

Rüyada hırsız görmek, hastalık ve dert demektir. Hırsızın bir şey çaldığını görmek, katil bir insanı görmeye işaret eder. 

Rüyada hırsız görmek

Rüyada hırsız görmek, son derece çeşitli anlamlara sahiptir ve farklı şekillerde yorumlanır. Rüyada evine hırsız girdiğini gören kişi eğer bir hastaya sahipse, o hastanın hastalığının uzamasına işaret eder.

Rüyada hırsız öldürmek ise dert, keder, sıkıntı ve üzüntüden kurtulmak olarak tabir edilir. Öte yandan, rüyada kişinin kendini hırsız olarak görmesi, gizlenen bir şeyi öğreneceğine işaret edebilir.Rüyada hırsız görmek, hastalık ve dert demektir. Hırsızın bir şey çaldığını görmek, katil bir insanı görmeye işaret eder. Rüyada hırsızlık hilekar ve zina yapan bir kimse ile tabir edilir. Hırsız, tavuk ve güvercin avlayan bir kimse olarak yorumlanır. Rüyada hırsızlık, gıybet eden, kötüleyen ve kendisinde bulunmayan şeyi isteyen bir kimsedir. Bazen de hırsızlık, yırtıcı ve yabani hayvan, yılan, şeytan ve nefis demektir.

Rüyada hırsızdan korktuğunuzu gördü iseniz; bu durum yakınlarınızdan size bir zarar geleceğine işarettir.

Rüyada evde hırsız görmek

Evinde hasta bulunan bir kimse bir hırsızın kendi evine girdiğini ve bir şey aldığını görse, o hastanın hastalığının uzamasına işaret eder.

Bir kimse hırsızın bir eve girdiğini ve oradan bir şey almadığını görse, o evde bulunan hastanın hastalığından kurtulmasına işaret eder.

Rüyada içinde bekar bir kız bulunan bir evde hırsız görmek, o kız için bir dünür çıkacağına işaret eder. Evlenme çağında bir kızı olan kimsenin hırsız görmesi, kızına  hayırlı bir eş adayı geleceğine işarettir.

Rüyada hırsız öldürmek
Rüyada bir hırsızı öldürdüğünü gören kimse dert, keder, sakıntı ve üzüntüden kurtulur. Hırsız gıybet eden, kötüleyen ve kendisinde bulunmayan şeyi isteyen bir kimse anlamına gelir. Hasta bir kimse için rüyada hırsız öldürmek, hastalıktan kurtulmak demektir. Rüyada hırsız öldüren şifa ve afiyet bulacak demektir.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Rüyada düşmek,bir yerden düştüğünü görmek ne anlama gelir?
Rüyada düğünün iptal olduğunu görmek ne anlama gelir?
Rüyada kaynana görmek ne anlama gelir? Rüyada kaynanayı hasta görmek ne anlama gelir?