Rüyada kavga etmek ne anlama gelir?

Rüyada patronla kavga etmek,kılıçla kavga etmek ne anlama gelir?

Rüyada kavga etmek

Rüyada kavga etmek sanılanın aksine aslında güzel pozitif şeyler de simgeleyebilir.Rüyada kavga ederken birinin size vurduğunu görmek veya birinin size vurduğunu görmek o kişi ile aranızda sizden veya ondan gelecek bir destek güç alışverişi olacağını gösterir.Çocuğunuza ve eşinize vurduğunuzu veya karşı tarafdan birinin size vurduğunu görürseniz bu ,karşı tarafla aranızdaki sevgiyi ,dayanışmayı temsil eder.Bu sizi rahatsız etmesin, çok güzel günlerin o evin,o ailenin içinde yaşanacağı kanısına buradan varabilirsiniz.

Kılıçla kavga etmek

Eğer bir kılıçla kavga ettiğinizi görürseniz ve çok güzel bir kılıç ise bu,tanınmış,kocaman ,ünlü bir kişinin kılıcı ise bu kılıç ; tanınmış, nam ,şöhret,ün sahibi bir insanla evlilik yapacağınızı sembolize eder.Kavga bir nevi kısmettir,işlerin açıklığıdır,uzun ömürdür.Genellikle rüyada güzel şey anlamına gelir.

Rüyada kavga edildiğini görmek

Bir kişi eğer rüyasında kavga edildiğini görürse yani başka kişilerin birbirleri ile kavga ettiğini görürse bu hayra yorulur. Rüyayı gören kişinin birbirileri ile kavga ettiğini gören kişilerin gerçek hayatta bir konuda görüş birliği ederek, iş ortaklığı yapacağına ve dayanışma içinde olacağına tabir edilir.Eğer rüyada bir kavga edildiğini görüyor ve rüyayı gören kişi kavga eden kişilere yardım ettiğini görüyor ise yardım ettiği kişilerin, onun yaptığı iş de yanında olacakları,bir sıkıntıya düştüğünde ona yardım eli uzatacaklarına işarettir.Düştüğü herhangi bir sıkıntıdan onu kurtarmaya çalışacak insanların da etrafında var olduğunun göstergesidir.

Rüyada biriyle tartışmak

Hoş olmayan olaylar yaşamaya ve olumsuz gelişmelerin ortaya çıkmasına rivayet edilir. Rüya sahibinin keyfinin, rahatının ve neşesinin kaçmasına neden olacak bazı insanların varlığı ile değerlendirilir.

Rüyada patronla kavga etmek

Rüyasında patronuyla kavga ettiğini gören kişinin mesleğindeki başarısı artar, o kişi patronu tarafından takdire layık görülecek işler yapar, üstün yeteneği ile ön plana çıkar ve terfi alır diye kabul edilir.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Rüyada düşmek,bir yerden düştüğünü görmek ne anlama gelir?
Rüyada düğünün iptal olduğunu görmek ne anlama gelir?
Rüyada kaynana görmek ne anlama gelir? Rüyada kaynanayı hasta görmek ne anlama gelir?