Rüyada yumurta görmek ne anlama gelir? Rüyada yumurta kırmak,yumurta kırılması görmek ne anlama gelir?

Evli veya çocuklu bir kadın veya erkek rüyasında yumurta kırıldığını görüyor ise  bu durum, çocuğunun vefat edeceği anlamını doğurabilir.

Rüyada yumurta görmek

Rüyada yumurta görmek, para, mutluluk ve evlilik anlamına gelmektedir. Rüyada yumurta gören kimse bekar ise evlenir, evli ise eşiyle mutlu geçinir ve mal mülk sahibi olur.Rüya sahibi evli ise çocuğa, bekar ise evliliğe delalet eder.

Rüyada yumurta görmek, kimi rüya yorumcularına göre çocuk demektir. Evli kimselerin çocuğu olacağı şeklinde yorumlanır. Rüyasında yumurta yediğini gören kimsenin çocuğu dürüst ve çalışkan olacaktır diye yorumlanır. Diğer bir yoruma göreyse yumurta aile içinde yaşanacak gerginliğin habercisidir. Bu rüyayı gören kimsenin eline beklemediği bir yerden büyük bir para gelecektir. Gelen para onu zenginliğe götürecek ilk adım olacaktır.
Rüyada yumurta görmek, kişinin rahat ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, evlilik hayatının mutluluk içerisinde geçeceğine yorumlanır. Aynı zamanda rüyada yumurta görmek, kişinin, vatana millete hayırlı evlatlar yetiştireceğine büyük sevap kazanacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada yumurta kırmak,yumurta kırılması görmek

Rüyada yumurta kırdığını gören rüya sahibinin rüyası, tabircilere göre kötü işaret edilmektedir. Rüyada yumurta kıran kişinin çocukları varsa bu çocukların hastalanacağına hatta ve hatta hastalıklı bir çocuğun hayatını kaybedeceğine delalet eder.Evli veya çocuklu bir kadın veya erkek rüyasında yumurta kırıldığını görüyor ise  bu durum, çocuğunun vefat edeceği anlamını doğurabilir.Eğer genç bir kız rüyasında yumurta kırıldığını gördü ise benliğini kaybedecek bir sorun yaşayabileceği manası çıkabilir.Aynı zamanda yumurta kırılması elde olan bir varlığın kaybedilmesine ticaret hayatında, yüksekten aşağıya bir düşüş yaşanmasına işaret etmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Rüyada sarıldığını görmek ne anlama gelir? Rüyada anneye sarılmak, eski sevgiliye sarılmak ne anlama gelir?
Rüyada düşmek,bir yerden düştüğünü görmek ne anlama gelir?
Rüyada düğünün iptal olduğunu görmek ne anlama gelir?