Saba Tümer: ‘David Beckham’la tesadüfen aynı yatakta yatmışım’

Sunun Saba Tümer tatile gittiği otelde eski futbolcu David Beckham’la tesadüfen aynı yatakta yattığını söyledi.  Bir sonraki karşılaşmalarında David'i

Sunun Saba Tümer tatile gittiği otelde eski futbolcu David Beckham’la tesadüfen aynı yatakta yattığını söyledi.  Bir sonraki karşılaşmalarında David'i yakalayacağını söyleyen Tümer, "Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar, üçüncüde yakalar diyeceğim ama adam evli" yorumunda bulundu.

Sunucu Saba Tümer, eski futbolcu David Beckham'ın Duha'da kaldığı otele tatile giden Tümer, Beckham’la tesadüfen aynı yatakta yattığını söyledi.

Tümer, "Doha'dan ayrılıyoruz. Çok güzel bir seyahat geçirdik. Tam odaya doğru gelirken öğrendim ki David Bechkam buradaymış ve bu odada kalmış. Yani anlayacağınız ben David'in yattığı yatakta yatmışım ve 3 gündür bunun farkında değilim. Tam gider ayak söylenir mi bu insana"

'Bu bizim ikinci karşılaşmamız'

Eski futbolcu David Bechkam'la Maldivler'de de benzer bir tesadüf yaşadığını anlatan Tümer, "Bu bizim ikinci karşılaşmamız. Daha önce Maldivler'e gittiğimde David otelden çıkmış ben girmişim. Hatta aynı odada kalmışız" diye konuştu.

'Çekirge bir sıçrar iki sıçrar...'

Üçüncü karşılaşmalarında David'i yakalayacağını söyleyen sunucu, "Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar, üçüncüde yakalar diyeceğim ama onu da diyemiyorun çünkü adam evli, o yüzden ona buradan 'Ama evlisin' şarkısını gönderiyorum" ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı