Sabah yazarı Melih Altınok: "Yok mu hekim olmak için yanıp tutuşan bu kızı okutacak tıp fakültesi" d

Sabah yazarı Melih Altınok, dünkü yazısında Tekirdağ'da yakalanan sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında "Yok mu hekim olmak için yanıp tutuşan bu kızı burslu okutacak bir tıp fakültesi?" demişti.

Altınok, bu yazısının ardından gelen eleştirilere tepki göstererek, "Linç dalgası öylesine güçlü ki, dün de TV programlarında, Youtube yayınlarında, gazetelerde, sözlüklerde, "Yok mu hekim olmak için yanıp tutuşan bu kızı burslu okutacak bir tıp fakültesi?" diye sorduğum yazımdan ötürü şeytan niyetine beni taşlıyorlardı. Sürüye uyup, şu an gözaltında muhtemelen başına ne geldiğini bile anlayamadan oturan bir ergenin üzerine kendileriyle birlikte yüklenmemem çok gariplerine gitmiş" ifadelerini kullandı.

Altınok, "Son sınavımızda olduğu gibi, her gün toplumun içinden tökezleyen birinin seçilip kamuoyu önünde kurban edilmesi, açıkça bir kolektif delilik halidir. Fark etmiyor musunuz? Sanki, kovboy filmlerinde barda oturup darağacı kurulması için can atan, kadeh kaldıran, tezahürat yapan karakterleri seyrediyoruz. Öyle ya daha ne olsun isteniyor? Genç bir kız boynunda ömrü boyunca çıkmayacak "en yalancı" yaftasıyla içeride. Sesini bile duymadık, hikâyesini dinlemedik lakin daha şimdiden hakkında verilmedik infaz hükmü kalmadı" diye ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Masrafı yok diye bol bol ekildi: Sarı altında hasat erken başladı!
Ankara' da sağanak yağış sürecek mi? 5 Mayıs 2024 Ankara hava durumu
O bebek maması markasında zararlı madde tespiti edildi: Ürünler toplatılıyor
Popüler mama markasında zararlı madde: Toplatılıyor!
Kaçak tarikat yurdunda şok edici koşullar! Çocuklar hijyenik olmayan ortamda yaşıyor