Sadakatsiz dizisinde sarsan gerçek! Twitter, Youtube kökten karıştı! Öyle yorumlar geliyor ki...

Sadakatsiz dizisinde inanılmaz bir gerçek ortaya çıktı. Dizinin tüm hikayesi resmen açığa çıktı. Dizinin seyircileri ortalıkta gezinen senaryo karşısında neye uğradıklarını şaşırdılar. Sosyal medyada gezinen bu gerçek herkesi hayretler içinde bıraktı.

Ekranların popüler dizilerinden Sadakatsiz’de Derin karakterinin tüm sırrı ortaya çıktı. Melis Sezen’in canlandırdığı Sadakatsiz dizisi, seyircilerine şok eden bu gelişme gündeme bomba gibi giriş yaptı. Orijinalinden uyarlama olan sevilen dizinin senaryosu resmen ortalıkta geziniyor. Doctor Foster isimli orijinal halinde yaşananlar bir bir Sadakatsiz’in başına geliyor.

Anlaşmalı olarak çekilen Sadakatsiz dizisi orijinali sadık kalma rolü içeren maddesi ile dikkatleri üzerine çekmişti. Dizi severleri şok eden detayların ortaya çıkmasıyla sosyal medyada adeta deprem oldu. Sevilen dizide çok çarpıcı gerçeklerin yaşanması ile Derin karakterinin geleceği de ortaya çıkmış oldu.

Twitter’da gündemi alt üst eden bu gelişme ile birlikte dizi severler resmen ellerinde ne var düşürdüler. Sarsıcı gerçeklerle birlikte Sadakatsiz dizisinde özellikle Derin’in başına gelecekler kimsenin tahmin edemeyeceği şekilde oldu. En son dere kenarında bulunan cesedin Derin’e ait olmaması Volkan’a derin bir nefes aldırmıştı.

Sadakatsiz'de son gelişmeler

Sadakatsiz dizisinde en son, Volkan iki şey için Selçuk’tan yardım istemişti. Bunlardan biri dizi severlerin de en çok gündemindeki şey olan Derin’in bulunmasıydı. Bir diğer isteği de Asya’nın aklanması için oldu. Ardından Volkan’ın Selçuk’un işini kolaylaştıracak bir bilgi vermesiyle ikili güçlerini birleştirdi. Volkan ve Selçuk Derin’in izini sürerek son konuştuğu adamı bulmayı başardılar.

Asya'nın cevabı ne oldu?

Hastane kayıtlarında ortaya çıkan bir detay ise herkesi şaşkını çevirdi. Derya Derin’in dosyasında onun hamile olduğunu öğrendi ancak bu durumu saklamaya niyetli görünüyor. Asya’nın başına ise kimsenin istemeyeceği olaylar geldi. Hastane tarafından işinden kovulan Asya, aynı zamanda Vakıf tarafından da kovularak itibarında derinden sarsılma meydana geldi. Peş peşe gelişen bu durumların ardından Asya derin bir üzüntü içine girdi. Volkan’ın, “Derin'i ilk günden beri aldatıyorum. Çünkü ben seni sevmekten hiç vazgeçmedim.” ifadeleri üzerine Asya’nın cevabı ise “Senden nefret ediyorum" oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu
Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi