Sağlık Bakanlığı verileri çelişiyor! Sadece Ankara'daki yeni vaka sayısı 1450

Malatya ve Erzurum Valilikleri'nin geçtiğimiz günlerde yayımladığı veriler ile Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan veriler çelişmişti. Bugün ise İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda...

Malatya ve Erzurum Valilikleri'nin geçtiğimiz günlerde yayımladığı veriler ile Sağlık Bakanlığı tarafından açıklanan veriler çelişmişti. Bugün ise İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dün yalnızca Ankara'da tanı konulan yeni Kovid-19 vaka sayısının 1450 olduğunu iddia etti.

‘İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, yeniden artışa geçen koronavirüs vakalarıyla ilgili Sağlık Bakanlığı’nı şeffaf olmamakla suçlarken önemli bir iddiada bulundu. https://tele1.com.tr/ankarada-bir-seyler-oluyor-covid-19-yogun-bakim-yatak-sayilari-artirildi-198832/ Aylin Cesur, dün yalnızca Ankara’da tanı konulan yeni Kovid-19 vaka sayısının 1450 olduğunu iddia etti. Cesur, doktorların endişeli olduğunu ve kendisine ulaşıp bilgi verdiklerini de belirtti. https://tele1.com.tr/malatyada-gunluk-vaka-100u-asti-bakanlik-ise-bolgede-en-fazla-45-vaka-bildirdi-197758/ Twittr hesabından paylaşımlarda bulunan Cesur, “Resmî: #COVID19 ölü: 5700’lerde, vaka: 233 binlerde, günlük vaka: 1000’lerde açıklanıyor. Sağlık Bak.endişelenmekte haklı; SADECE ANKARA’DA DÜNKÜ VAKA SAYISI: 1450 İMİŞ ÇÜNKÜ. Asıl doktorlar endişeli ve bize ulaşıp bilgi veriyorlar, daha ne kadar saklanırdı ki; ucunda ölüm var!” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Lohusa Sendromu Uyarısı: Bu Belirtileri Görüyorsanız Dikkatli Olun!
Diyabetliler Dikkat! Baklavaya Şekersiz Eşlikçi Bulundu! Karadeniz'lilerin Sırrı
Mevsim Geçişlerinde Burun Tıkanmasına Son: Bu Yöntemle Sadece 10 Saniyede Nefes Almaya Başlayın!
Kalp Sağlığınızı Güvene Alın! Damar Tıkanıklığına Son Veren Mucizevi İçecek: Günde 2 Bardak Yeter
Hastaneye 5 yıl boyunca fazla fatura kesmişler