Savaşçı dizisi Instagram'ı ele geçirdi

Savaşçı dizinin 100. bölümü henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni sezonu başlamadan birçok kişi diziden ayrılmıştı. Bu ayrılan isimlerden biri ise Berk Oktay olmuştu

Diziye katılan Tamer Karadağlı ise dizinin yeni Kağan Bozok'u olarak biliniyor. Yaptığı paylaşımla Instagram'ı salladı. Sevilen ismin diziye katılması milyonlara şok etkisi yaratmıştı. Dizide Göktürk Albay karakterine hayat verecek olan Tamer Karadağlı, dizinin tanıtımlarında da yerini almış ve büyük beğeni toplamıştı.

Dizinin başarılı 4 sezonun hemen arkasında ekranlara yakın zamanda gelmesi beklenen 5. sezonu ise televizyon dünyasına iddialı bir giriş yapacak. FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan dizinin yeni bölümünün ekranlara gelmesi için ise FOX TV'nin bir diziyi feda etmesi gerekiyor. Haftanın 7 günüde dolu olan kanalın hangi diziyi elden çıkaracağı merakla bekleniyor.

Tamer Karadağlı ise son paylaşımında dizinin yayın tarihini açıklamadı ama yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti. "Ne güzel söylemiş Dostoyevski: “Herkesin yanlış yaptığı şeyi sen doğru yaparsan; herkesin yaptığı doğru, senin yaptığın yanlış olur..” Doğru bildiğiniz şeyin peşinden gidin, daima!" notunu düşen yakışıklı oyuncu, kısa bir sürede binlerce beğeni aldı.

Savaşçı dizinin merakla başlamasını bekleyenler ise dizinin yayın tarihini araştırmaya başladılar. İddialara göre dizi Nisan ayının başında yayın hayatına giriş yapacak. Tamer Karadağlı, Ediz Hun, Ekin Mert Daymaz, Erkan Meriç, Anıl Tetik, Serenay Aktaş gibi birbirinden başarılı isimlerin oynayacağı yeni bölüm ise merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı