Seçim gecesini anlatan Özgür Özel: CHP Genel Merkezi hiçbir şey yokmuş gibi yapıyor, bunu taşıyamayacağımı his

CHP genel başkanlığına adaylığını açıklayan Grup Başkan Özgür Özel, “Seçimi kaybetmişiz ve CHP Genel Merkezi hiçbir şey yokmuş gibi yapıyor. Bunu taşıyamayacağımı hissettim” dedi.

Özel, seçim gecesi yaşananlar için de, “İlk gece önerim samimi bir özürdü” diye açıklama yaptı.  

CHP genel başkanlığına adaylığını açıklayan Grup Başkan Özgür Özel, Sözcü TV’de İpek Özbey moderatörlüğündeki programda gazeteciler Uğur Dündar ve İsmail Saymaz sorularını yanıtladı. 

Özel’in konuşmasından satır başları şu şekilde:

“İlk gece önerim samimi bir özürdü. Genel Başkan’a haksızlık yapmayalım. Genel Başkan tüm görüşleri dinliyor, not alıyor fakat ‘Ben şu şekilde yapacağım, böyle yapacağım’ demiyor. Demesini de bekleyemeyiz. Kamuoyu tarafınca algılanışı ve işin devamı hepimiz için bir vicdani sorgulama noktasına geldi. Seçimi kaybetmişiz ve CHP Genel Merkezi hiçbir şey yokmuş gibi yapıyor. Bunu taşıyamayacağımı hissettim. O süreçte ben şunu söyledim; ‘Ben kaybeden takımda santrafor oynayacağıma şampiyon takımda her şeye talibim. Üyeler derse ki; ‘Özgür, sen çok oynadın sen artık oynamayacaksın. Top topla’ derlerse top toplarım. Ama derlerse ki; ‘Geç takımın başına’ Ona da talibim dedim. Bu iki aylık süreçte de konuşmam gereken herkesle konuşmaya çalıştım. Bir yandan da başka alternatif veya benim aklıma yatan bir başka alternatif olsaydı mesuliyet yerine seve seve fedakarlık yapardım.” 

Video Haberleri

Kurnaz hırsızın şaşırtıcı yöntemi: 10 saniye içinde çaldı
Maçta dili boğazına kaçtı
Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım
Kaybedersek bu kötü gidişata ortak olmam, makamları bırakırım
Özgür Özel kadrosunu ilk kez açıkladı