Sedat Peker Dilipak'a seslendi, Akit'i eleştirdi

Sedat Peker Dilipak'a seslendi, Akit'i eleştirdi

Suç örgütü lideri Sedat Peker sosyal medya hesabından Abdurrahman Dilipak'a seslendi:

Kıymetli Büyüğüm Abdurrahman Dilipak Hocam, sizinle 3 - 4 kere aynı cemiyetlerde bulunma imkanım oldu. Bir tanesi akit medya grubunun iftarı idi. Bir tanesinde avukatımın nikah şahitliğini yapmak için gelmiştiniz.

Yüzünüze hiç söylemedim ama gıyabınızda her zaman huzurlu sesinizden, dürüstlüğünüzden ve barışseverliğinizden dolayı sizi her zaman Mehmet Akif Ersoy üstada benzettiğimi söyledim.

Beraber iftar yaptığımız akit yayın grubu bugün beni feto ile işbirliği yapmakla suçlamış. fetonun bu dünyadaki en büyük düşmanının şahsımın  olduğunu bildikleri halde,ancak şahsıma yapılan zulme karşı doğruları anlatmaya başlayınca bu iğrençlikleri yalanlayamadıkları için bana bunu yakıştırıyorlar. Sizin açıklamanızı eleştirip mahkemeye vermek yerine dost uyarısı kabul edip yaşanan olayları içsel bir rabıtayla düşünselerdi belki her şey çok farklı olacaktı.

Siz öldüğünde cebinde 10 TL çıkmış olan cennetmekan Medineli Alilerin sözcüsü olduğunuz için size dava açtılar. Sizin eleştirdiğiniz 50 bin dolarlık çanta taşıyan, lüks ciplere binen, marka olmayan hiçbir şeyi giymeyen bir yaşam tarzının İslamı mümine zarar vereceğini söylediğiniz için sizi mahkemeye verdiler. Ancak şuna lütfen inanın, siz her zaman mazlumların mağdurların sesi oldunuz.

Dilipak, Sedat Peker ile yıllar önce tanıştığını söylemişti

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı