Sefirin Kızı hayranları şok geçirecek! Dizi artık bitti, Neslihan Atagül geliyor mu? Derken korkunç son yaşand

Yayınlandığı ilk sezonda başlarda büyük bir ilgi gören Sefirin Kızı dizisi hakkında meydana gelen gelişmeler dizi izleyicilerinin büyük ölçüde üzülmelerine neden oldu. Neslihan Atagül’ün ayrılması dizinin gidişatını olumsuz bir yönde etkilemiş gibi.

Özellikle de geçen sezonunda sosyal medyada pek çok kişi tarafından konuşulan ve büyük bir ilgi gören dizi her geçen gün biraz daha kan kaybına uğramaya devam ediyor. Dizinin bu kötü gidişatı ardından yakın bir zamanda final yapması da bekleniyor. İşte dizi hakkında merak edilen o gelişmeler ve merak edilen tüm ayrıntılar…

Geçtiğimiz sezonda bomba gibi bir etki yaratan Sefirin Kızı dizisi hakkında “Sefirin kızı dizisi final mi yapacak?” konuları gündeme gelmeye başladı. Geçen sezonda milyonlarca kişinin sosyal medyada büyük yankıya neden oldukları dizinin her geçen gün biraz daha kan kaybetmesi dizi sevenlerini büyük ölçüde üzmüş durumda.

Dizi izleyicileri Neslihan Atagül ve engin Akyürek ikilisini dizide çok fazla beğenmişlerdi. Aynı zamanda Gediz karakteri ile dizide yer alan Uraz Kaygılaroğlu’nun da şahane performansı dizide hayranlarının büyük ölçüde ilgi göstermelerine neden olmuştu. Ancak zaman ilerledikçe dizi izleyicileri giderek diziye olan hayranlıklarını yitirmeye başladı. Neslihan Atagül’ün diziden ayrılması ve senaryoda meydana gelen değişiklikler dizi izleyicilerinin bu diziye olan ilgilerinin azalmasına neden oldu.

Yayınlandığı ilk zamanlarda büyük bir ilgi görmeyi başaran Sefirin kızı adlı dizide durum giderek daha da kötü bir hale geliyor. Dizinin daha önceden yayınlanan ilk 49 bölümü ardından şimdi de 27 Nisan Salı akşamı 50. bölümü yayınlanacak.

Ancak eski fragmanlarda olduğu gibi fragmandan bile anlaşılacağı üzere dizide artık eski heyecan ya da beklenti bulunuyor. Sefirin Kızı 50. Bölüm fragmanı yayınlanması sonrasında da yine dizi izleyicileri üzerinde bir heyecan yaratmadı. Bu sonla beraber ekranlara parlak bir şekilde giren dizinin sönük bir şekilde final yapacağı tahmin ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Lexus, Türkiye'de yeni modeli LBX'i tanıtımını yayınladı
En uzun menzile sahip elektrikli otomobiller listesi açıklandı!
Uygun fiyatlı lüks elektrikli otomobil mi almak istiyorsunuz? Starlight EV modeli tam size göre!
2024 Cupra Leon özellikleri ve fiyatı açıklandı!
Farklı markaların ikiz kardeşi modeller gündemde