Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızına bıçaklı saldırı

Sen Çal Kapımı dizisinde Ceren karakterine hayat veren Melisa Döngel dün akşam sevenlerine son derece kötü bir haberi duyurdu. Milyonlarca kişi ünlü oyuncunun nasıl bir durumla karşı karşıya kaldığını anlamaya çalıştı.

Televizyon ekranlarının başarılı isimlerinden birisi olan Melisa Döngel, Sen Çal Kapımı adlı romantik dizide yer almaya başlayınca tüm dikkatleri üzerine çekmiş ve ekranların sevilen isimlerinden birisi haline gelmişti. Melisa Döngel’in ikamet ettiği Sarıyer’e bağlı Ferah Evler Mahallesi’nde bıçaklı olay şoku yaşandı. O mahallede oturan Yusuf adındaki bir adamın belediye işçilerine ‘ses yapıyorlar’ gerekçesiyle saldırdığı daha sonra da Melisa Döngel’e karşı savunmaya geçtiği belirtildi.

Son derece kötü bir an yaşayan Melisa Döngel’in şahit olduğu bıçaklı saldırı olayının ardından ünlü oyuncunun ‘polisi arayacağım’ dediği ortaya çıktı. Saldırganın bu sözlerin ardından sinirlendiği ve Melisa Döngel’e küfür ederek oturduğu eve girmeye çalıştığı belirtildi.

Melisa Döngel’in sağlık durumu nasıl?

Sen Çal Kapımı dizisinde Ceren karakterine hayat veren Melisa Döngel’in oturduğu mahallede bıçaklı saldırı olayı yaşanması herkesi şaşkına çevirdi. Ünlü oyuncu belediye işçilerine karşı bıçaklı saldırıya geçen Yusuf K adındaki adamı, “Polisi arayacağım” diyerek uyardığı ve daha sonra saldırganın ünlü oyuncuya küfür ederek evine girmeye çalıştığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Melisa Döngel’in oturduğu yerde yaşadığı talihsiz olayın ardından olay yerine gelen polis ekiplerinin saldırganı yakaladığı ve hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Milyonlarca kişi Melisa Döngel’in yaşadığı korkunç olayın ardından sağlık durumunun iyi olmasına karşı rahat bir nefes aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı