Seren Serengil bu sefer kendini ifşaladı

Arto ve Bircan Bali'yle beraber sunduğu Söylemezsem Olmaz programının önemli isimlerinden birisi olan Seren Serengil, sosyal medya hesabını aktif kullanmasıyla beraber sevdiği karelerini sevenleriyle paylaşmaya devam ediyor.

Hem özel hayatı hem de açıklamalıyla gündemden düşmeyen Seren Serengil, Instagram hesabında yeni bir paylaşım yaptı. Paylaşımında spor tarzıyla dikkat çeken ünlü sunucu, başka bir detayla birlikte sosyal medyanın diline düştü. O detayı fark edenler konu hakkında birçok yorumda bulundu.

Özellikle son zamanlarda sağlık sorunlarıyla ilgili sık sık gündeme gelen Seren Serengil, sosyal medyanın diline düştü. Ünlü sunucunun son yaptığı paylaşımındaki detayı fark edenler fotoğrafın altına yorum atarken, Seren Serengil adeta kendisini ifşaladı. Milyonlarca kişi o paylaşım ardından sosyal medyanın altını üstüne getirdi.

Mustafa Rahman Tohma ile güzel bir birlikteliği olan Seren Serengil, sağlık sorunları yaşadığı sırada oldukça zor günlerden geçmiş ve belki de en büyük desteği sevgilisinden almıştı. Ünlü sunucu son olarak sosyal medya hesabında yeni bir paylaşım yaptı. O paylaşımdaki detaya Serengil’in takipçilerinden ardı arkası kesilmeyen yorumlar geldi.

Seren Serengil’den photoshop detayı!

Sosyal medya hesabında yeni bir paylaşım yapan Seren Serengil, paylaşımının altına, “Öğrencilik yıllarından bir alışkanlık, sabah saatlerinde en fanatik olduğum şey croissantdır… Ve İstanbul’un en iyisi burası. Garfield gibi cama yapışırken çekildiğimden belli sanırım!” notunu düştü. Fakat ünlü sunucunun bel kısmına photoshop yaptığı duvardaki detaydan belli oldu.

Eşofman takımıyla son derece şık olan Seren Serengil, duvardaki detayı görünce ünlü sunucunun photoshop yaptığını anladı. Fotoğraftaki yamulmuş duvar detayına Serengil’in takipçilerinden, “Yapıyorsun bari belli etme!”, “Duvar yamulmuş abla naptın sen!”, “Kendi kendini ele verdin!” sözlerini dile getirdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor
Büyük Çinli otomobil üreticisi Türkiye pazarına geri dönmeye hazırlanıyor!
Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu
Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi