Skandal şehit ayrımı

İstanbul Ticaret Üniversitesi'nin şehit çocukları için inanılmaz bir ayrım yaptığı açığa çıktı. Twitter'dan Fitarih'in ortaya çıkardığı skandalda 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybedenler için yüzde 100...

İstanbul Ticaret Üniversitesi'nin şehit çocukları için inanılmaz bir ayrım yaptığı açığa çıktı. Twitter'dan Fitarih'in ortaya çıkardığı skandalda 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybedenler için yüzde 100 eğitim hakkı tanıyan İstanbul Ticaret Üniversitesi, şehit çocukları için ise yüzde 50 indirim sağlıyor. 

GERİ ADIM ATILDI
İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Sayman Üyesi & İstanbul Ticaret Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanvekili Hasan Erkesim, Twitter'dan yaptığı açıklamada, ''Bu aziz vatan için şehit olan vatan evlatlarini rahmetle anıyorum. Onların emaneti bizim emanetimizdir.
@ticaretedutr yi tercih eden şehit evlatlarına ayrım yapmaksızın %100 burs boynumuzun borcudur.Sehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

15 Temmuzdan sonra, yürürlükte olan burs yönergesinin  şehitlerle ilgili maddesi  tabii ki şehit evlatlarımizin lehine yorumlanacaktir'' açıklamasını yaptı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Gambiya'da İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi Öncesi Görüşmeler Yaptı
Sivas'tan İstanbul'a İlk Aktarmasız YHT Seferi Başladı: Yolculuk Heyecanı Artıyor!
Hırsızlar, Denizli'de Almanya'dan Gelen Çiftin İçki Koleksiyonunu Tüketti!
35 kişinin öldüğü Ezgi Apartmanı davasında kırmızı bülten talepleri reddedildi
Azerbaycan'ın Doğu-Batı Ulaşımındaki Atılımı: BTK Demiryolu Genişliyor