Sosyal Farkındalık Çalışmalarında Sosyal Medyanın Önemi

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile farkındalık oluşturan Diş Hekimi Sinan Emre Şekerci,“Sosyal farkındalık çalışmalarında sosyal medya çok önemli. Ben de açıkçası takipçilerimle paylaşımlarda bulunuyor,yardım toplanmasına katkıda bulunuyoruz

“Biliyorsunuz birçok konuda çok fazla kişiye birden ulaşmak çok önemli. Özellikle yardım kampanyalarında pek çok kişiden destek görmek önemli. Halihazırda sosyal medya platformları, milyonlarca kişiye hitap etmesinden ötürü pek çok kişiye birden ulaşılmasını olanaklı hale getiriyor. Birçok kişi biliyordur, geçtiğimiz günlerde İran sınırında çocuklarını soğuktan korumak adına kendi çoraplarını çocuklarına veren bir annenin videosu paylaşıldı. Aslında bu, sınırlar ötesi bir durum. Dünyanın farklı bölgelerinde böyle sorunlarla karşı karşıya kalmak mümkün. Türkiye’de de birçok insan kış aylarında birçok sorunlar baş başa kalıyor. Temel ihtiyaçlarını giderme noktasında sorunlar yaşayan insanların çok daha insani şartlarda yaşayabilmesi için destekte bulunmak zorundayız. Ben de sosyal medya hesabımdan paylaşımda bulundum ve takipçilerime seslendim. Duyarlı çok fazla insan var. Onların katkılarıyla yardım topladığımızı söyleyebilirim.”

“Sosyal Medyayı İyi Bir Şekilde Kullanmak Önemli”

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Sinan Emre Şekerci, açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “Sosyal medya platformlarını çok daha iyi işler için kullanabiliriz. Bu şekilde kullandığımızda çok sayıda insana kısa sürede ulaşabiliyoruz. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabımdan takipçilerime bir gönderi paylaştım. Bu sayede 1 gün içerisinde 1000’den fazla çocuk için hem kışlık mont hem de bot alabileceğimiz paraya ulaşım sağladık.”

“Katılımcılar Sayesinde Çok Değerli Yardımlarda Bulunduk”

Katılımcılar sayesinde 200.000 TL’nin üzerinde yardım topladıklarını ifade eden Sinan Emre Şekerci, konuyla ilgili değerlendirmelerini şu sözlerle noktaladı: “Yaptığımız çalışmalar sayesinde iyi bir meblağa ulaştık. Iğdır Vakfı tarafından toplanan yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilmek adına bölgedeki okul müdürleriyle iletişim geçildi. Böylelikle gerçek ihtiyaç sahipleri belirlendi. Toplanan paralar, özellikle kış aylarında çocukların çok daha rahat bir şekilde yaşantısını sürdürmesini sağlayacak. Bu konuda çok mutluyum, sosyal medya platformlarını yardımlaşma adına kullanmanın ne denli önemli olduğunu fark ettim.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Elle Yapılıyor, 25 Dakika Bekletiliyor: Taleplere Yetişemiyor!
Meteoroloji'den açıklama: Salıdan itibaren sıcaklıklar artacak
Çikolatadaki kriz onu da vurdu: Sıvı altında kıtlık alarmı!
'Kobra Murat'ın Nasıl Ortaya Çıktığını Bir Bir Anlattı!
Jean Paul Sartre ve Aime Cesaire!