Söylemezsem Olmaz sunucusundan şok açıklama! Öyle şeyler dedi ki, eşine benzerine zor rastlanır! Meğer Bircan

Beyaz TV ekranlarının en sevilen programlarından biri olan Söylemez Olmaz'ın sunucu koltuğunda oturan Bircan Bali, yakın arkadaşı Ece Erken'in Youtube kanalına konuk oldu.

Daha öncelerde Söylemezsem Olmaz programını beraber sunan ikiliden Ece Erken'in ayrılmasıyla birlikte Bircan Bali yoluna Arto ve Seren Serengil'e devam etmişti. Programda birçok konuyu ele alan başarılı yapımda birçok konu gündeme gelirken Bircan Bali'nin açıklamaları ise sosyal medyaya ve magazin dünyasına bomba gibi düştü.

Ekranlardan ayrıldıktan sonra kendi Youtube kanalını kurarak birbirinden özel isimleri konuk olarak ağırlayan Ece Erken, ünlülerin özel hayatlarına dair sorular sormaktan da çekinmiyor. Bircan Bali'ye ise çok özel sorular sorarak hayranlarının meraklarını giderdi. İşte o merak edilen soruların cevapları...

İki yıl boyunca mutlu bir birliktelik geçiren Bircan Bali ve Ömer Gezen çiftinin neden boşandığını ilk soran isimlerden biri ise Ece Erken oldu. Arkadaşının sorusuna çok samimi bir şekilde cevap veren Bircan Bali ise “Onun başka şehirlerde çalışıyor olması benim de sürekli dizimin dibinde olmasını istememden dolayı olmadı” sözlerini dile getirdi.

Boşandıktan sonra Instagram uygulamasının mesajlaşma kısmı olan DM'den birçok kişinin yürüdüğünü açıklayan Bircan Bali; “Mavi tıklılar, oyuncular sürekli DM’den yazıyor” açıklamasını yaparak hayranlarını büyük bir şoka uğrattı. Dahası Bircan Bali'ye gelen o skandal hediye oldu!

Kısa süre önce bir dükkan açarak ticaretteki yerini alan Bircan Bali'nin dükkanına ise kocaman bir çiçek buketi gelmiş. İsimsiz bir şekilde gönderilen bu çiçeğin kim tarafından gönderildiğini merak eden Bircan Bali, çiçeği gönderen kişiyi bilmek istediğini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Bir dizi için daha final kararı alındı
Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyada gündem oldu
Serpil Çakmaklı yıllar sonra her şeyi itiraf etti: Aldatıldığımı gözlerimle gördüm
Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in küslük nedeni belli oldu
Can Yaman’ın dizisinden İtalya’da yeni rekor