Star TV'de bir başrol krizi daha!

Perşembe akşamları ekranlara gelen diziler arasında yerini alan Akrep dizisinden ayrılan isim muhabirlerin sorularına da yanıt verdi.

İlk bölümlerinden beri kemik izleyici dışında diğer izleyicinin bir türlü ilgisini çekemeyen Akrep dizisinde reyting sorunları baş göstermeye çoktan başladı. Sevilerek izlenen dizinin hikayesi her ne kadar akıcı olsa bile dizi fark edilemedi. Bu da birçok sorunu yerine getirdi.

Dizide heyecanlı olaylar entrikalı bir şekilde ilerlerken dizinin yeni bölümleri ise merakla bekleniyor. Yayınlanan 14. bölümde seyirciler adeta ekrana kilitlenmişti. Diziden ölüm senaryosuyla ayrılan Bekir Aksoy, diziyle bir ilişkisinin kalmadığını da belirtti.

Dizideki görevini tamamladığını dile getiren Bekir Aksoy çok önemli açıklamalarda da bulundu. Sevilen ismin diziden ayrılışı kimi Akrep sevenlerini mutlu ederken kimi izleyicide derinden üzdü. Doktorlar dizisinde hayat verdiği Suat karakteriyle ekranlarda ününe ün katan Bekir Aksoy, Akrep dizisinin yapımıyla karşılıklı olarak bitirdiklerini de aktardı.

Muhabirlerin sorularına cevap veren Aksoy “Güzel bir başlangıç oldu. Aslında kötü gitmiyor. Ben bu hafta itibari ile Akrep ile ilgili şeyimi bitirdim” sözlerini dile getirdi. Dizinin yeni bölümlerinde olmayacak olan Bekir Aksoy şu cümleleri de ekledi: "Zaman zaman yapım tıkanıyor. O yüzden ortaklaşa bir konuşma yaptık, karar verdik. Bir süre çalışmış olduk. Bundan sonra arkadaşlarım bensiz devam edecekler. ”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı