Star Wars dizisi Ahsoka’dan bir fragman daha yayınlandı

23 Ağustos’ta başlayacak yeni Star Wars dizisi Ahsoka’dan bir fragman daha yayınlandı. Yeni fragman Star Wars Rebels ekibini yeniden bir araya getiriyor.

Star Wars dizilerine yenilerini eklemeye devam eden Disney+, çok yakında yeni bir Star Wars dizisini daha izleyiciler ile buluşturacak.

The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Obi-Wan Kenobi ve Andor’dan sonra Disney+’ta izleyici ile buluşacak olan beşinci live-action Star Wars dizisi olan Ahsoka, 23 Ağustos’ta yayınlanmaya başlayacak. Adından da anlaşılacağı üzere Ahsoka Tano’nun maceralarına odaklanacak olan bu yeni Star Wars dizisi için heyecanlı bekleyişimiz sürerken, diziden yeni bir fragman daha yayınlandı.

Bildiğiniz gibi Ahsoka Tano karakteri, animasyon Star Wars dizilerinden olan Star Wars Rebels’in ana karakterlerinden biriydi. Daha sonra live action tarafına geçerek The Mandalorian dizisinde karşımıza çıkmıştı. Bu karakter şimdi de kendi dizisiyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Ancak bu kez yalnız olmayacak. Çünkü Star Wars Rebels dizisinin diğer önemli karakterlerinin pek çoğu bu yeni dizide de yer alacak. Zaten yayınlanan bu yeni fragman da Star Wars Rebels ekibini yeniden bir araya getirerek serinin hayranlarını heyecanlandırmayı amaçlıyor.

Dizi, Star Wars Rebels’ın hikayesini de büyük ölçüde devam ettirecek. Ayrıca bu diziyle birlikte, Star Wars’un yan eserlerinin en dikkat çekici karakterlerinden olan Amiral Thrawn da live-action tarafına geçiş yapmış olacak. Bu karakterin ileride The Mandalorian gibi diğer Star Wars dizilerinde da önemli bir rol oynaması bekleniyor. Hatta Thrawn’un sinema tarafında karşımıza çıkması bile gündemde. Çünkü karakter bir nevi İmparator’un halefi olarak görülüyor.

Nothing Phone 2 performans testinde görüldü

Video Haberleri

Kurnaz hırsızın şaşırtıcı yöntemi: 10 saniye içinde çaldı
Maçta dili boğazına kaçtı
Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım
Kaybedersek bu kötü gidişata ortak olmam, makamları bırakırım
Özgür Özel kadrosunu ilk kez açıkladı