Suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları. Peker 8. videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları. Peker 8. videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in 8. videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi:Şunları söyledi:

Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Abi bir uluslararası komplo olduğunu bu komplonun merkezinde benim olduğumu ismimi geçirmeden anlattı.Görecekler dedi, bulup getireceğiz dedi. Devlet bulup getirir. Orada bir sıkıntımız yok.
Beni bulup getirmek gerçekleri değiştirecek mi Tayyip Abi. Madem ben uluslararası komplonun parçası ajansam o zaman bundan sonraki videoyu ben oturup sizin karşınızda anlatacağım
Ne zaman tanıştık ne zaman görüştük, ne bir eksik ne bir fazla. onları parmak diyet verdim bilek diyet verdim. Allah'a yemin yemin olsun, sen bizim büyüğümüzsün abimizsin. Silah buraya koyacağız.2 tane müfettiş yalan makinası. Yalan makinalarının 1 buçuk yanılma payı var. Bu yüzden mahkemelerde kullanılmıyor.
O yüzde bir buçukta makina ötse, ben kafama sıkacağım. Anlatacağım. Madem ki ben ajanım abi. Ya bir özür bekledim abi ya. Bütün gerçekleri olanları anlattık. Bütün bunları halk biliyor. Sana anlatmıyorlar. Bir sen bilmiyorsun. Çevreni sarmışlar.  Bir sen bilmiyorsun. Geri kalan herkes biliyor. Asla saygısızlık içinde olmayacağım,yaşadığım sürece sana abi. Ancak sen görmek istemiyorsan, ben vatan haini olarak anılmak istememben vatan haini değilim. bunu sen biliyorsun. Senin hiç bir gücün yokken ben vakrdım. onların hiç biri yoktu. Alkış beklemedim, ön planda olmadım. Elimden ne geliyorsa onu yaptımbir dahaki videoda konuşyacağız Tayyip Abi. Başbaşa. Abi - kardeş. İnsanlar dinleyecek. delillerle, bir de normal bilinmeyen delillerle anlatacağım.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı