Survivor Hayrettin'in 3 yıl önceki videosu ortaya çıktı

Survivor ekranlarının en sevilen yarışmacılarından biri olan Hayrettin, kısa bir süre önce yarışmadan ayrılmıştı.

Geçtiğimiz yıllarda en çok konuşulan isimler arasında yerini alan Çatlak Şanzel’in yanına giderek video çeken Hayrettin, izleyenlerin kahkaha atmasına neden oldu. Çatlak Şanzel şarkı söylerken stüdyoya kucağında kocaman karpuzla giren Hayrettin, gözlükleriyle ise kafaları allak bullak etti. “Neredesin, Allah belanı versin” şarkısını söylerken içeriye giren Hayrettin, koltuğun üstünden atlayarak yuvarlanıyor.

Gri ve kendisine bol gelen takım elbisesinin paça kısmını sürekli ileri geri yapması ve tarzından çıkarak adeta bambaşka birine dönüşen Hayrettin’in kolundaki karpuz ise odak noktası haline geldi. “Buradayım, konum attın işte geldim. Allah belamı versin buradayım” sözleriyle şarkıya devam eden Hayrettin, Çatlak Şanzel tarafından neredeyse dayak yiyordu.

Çatlak Şanzel için “Dinle bu sana” sözleriyle şarkı söyleyen Hayrettin, ses tonunun güzelliğiyle hayranlarını mest etti. Binlerce kişi Hayrettin’den bu kadar güzel ses beklemediğini dile getirdi. Daha sonra ise olanlar oldu ve roman havasıyla dans etmeye başladılar. Sevilen yarışmacı Hayrettin’in bu doğal ve samimi halleri ise ortaya çok farklı bir dansı çıkardı.

Elindeki karpuzla dans etmeye başlayan Hayrettin, yüzlerin gülümsemesine neden oldu. Daha sonralarda “Şanzel’im tatlı yiyelim tatlı konuşalım” diyen Hayrettin, elindeki karpuzu yere vurarak ikiye ayırdı. Eliyle karpuzu Şanzel’e yedirdiği anlar ise seyirciler tarafından dikkatlerden kaçmadı. Seyirciler ise bu videoya binlerce yorum yaptı.

Yorumlardan en çok öne çıkanlar ise “Hayrettin bu Youtube dünyasının tek kralı”, “Hayrettin yapıyorsun bu sporu”, “Abi adam Survivor’dan öncede aynıymış, Survivor’dan sonrada”, “Çok harika bir video olmuş” gibi birçok yorum oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Mayıs 2024 Audi fiyat listesi yayınlandı ve 1,9 milyon liraya sıfır Audi alma fırsatı sunuyor!
Skywell'in yeni hibrit otomobilinin Türkiye'ye gelişi yakın! Satış tarihi açıklandı
Hyundai Bayon mayıs ayı güncel fiyat listesi
İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!
Nisan ayında Türkiye'de en çok satılan otomobiller belirlendi! İlk sıradaki marka hiç şaşırtmadı