Survivor Reşat skandal yarattı

Ekranların en sevilen yarışmaları arasında yerini alan Survivor’da Reşat çileden çıktı. Oyun alanında çıkan tartışma sinirlerin gerilmesine neden oldu.

Ekranlara gelen son bölümde dikkatler tamamen Reşat'ın oyun alanında yaptığı tartışmaya odaklandı. Dokunulmaz oyunu için savaş veren iki takımda sert eleştirilerde bulunarak diğer takımın kışkırtmaya çalıştı. İki takım arasında çıkan sık tartışmalar ise oyuncularında gerilmesine neden oldu. Oyun alanının tartışma masasına dönüştüğü anlarda Poyraz ise takım arkadaşı Reşat'a tam destek oldu. 

Dokunulmazlık oyunu oynayan iki takımda, İsmail ve Reşat karşı karşıya geldi. Oyunu kazanıp, takımına bir sayı daha kazandıran İsmail ise horon tepiyormuş gibi bir hareket yaparak Reşat'ın gerilmesine neden oldu. " İsmail'in Reşat'a "Hamsi tava hadi bakalım" sözlerini duyan Reşat ise "Bak dalgana" sözleriyle cevap verdi.

Poyraz ise takım arkadaşı olan Reşat'a destek vererek "Yine terbiyesizlikler başlamış" sözlerini dile getirdi. İkili arasında çıkan gerginliğe Poyraz'ın katılması tartışmanın boyutunu giderek alevlendirdi. "Hamsi tavayı sana göstereceğiz" sözlerini dile getiren Poyraz, Ünlüler takımına restini çekmiş oldu.

Gönüllüler takımını sık sık bu gibi laflarla tahrik ettiğini dile getiren Reşat, adeta çileden çıktı. Sinirden yerinde duramayan Reşat en sonunda oyun alanında bulunan bir çekici alarak, sinirini çıkartmak istedi. Fakat yine de tartışmalar son bulmadı ve 'hamsi tava' davası sürdü. "Sana hamsi tavayı göstereceğim ben hem de mısır unuyla" sözlerine karşılık olarak İsmail...

Kendisine sorulan soru karşısında oldukça rahat bir cevap veren İsmail "Hamsi tavayı çok severim, çokta yedim bunda bir şey yok ki" cevabını verdi. Survivor yarışmasında çıkan bu tartışmaya Acun Ilıcalı'nın ne diyeceği merak konusu oldu fakat, Acun Ilıcalı konu hakkında herhangi bir yorum yapmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

ABD'den Ford'a soruşturma açıldı! Yeni nesil otomobillerde 'ölümcül' özellik'
Xiaomi, SU7 üretiminde hızlandı: Artık herkesin ilgisini Porsche'dan ziyade bu araç çekiyor
Dev otomobil markası iflas bayrağını çekiyor! Satış için dört markayla görüşmeler başladı
Ferrari'nin yeni harikası yollarda: F167, atmosferik V12 motoru ile göz kamaştırıyor!
Çinliler nihayet bunu da gerçekleştirdi! 440 bin TL'ye sıfır lüks otomobil