Survivor yarışmacısı Öykü nişanı attı! Artık bitti... Evlilik teklifine "Evet" demişti! Artık yoklar

Survivor 2021'de elenmesinin hemen sonrasında evlilik teklifi alan ve bu teklife "EVET" yanıtı veren Öykü Çelik, nişanlısı İsmail Berhan ile ayrıldığının duyurusunu yaparak herkesi şoka soktu.

Güzel oyuncu Öykü Çelik, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla nişanlısı İsmail Berhan ile yollarını ayırdıklarına dair açıklama altına imza attı. Çelik, evlilik teklifi aldığı ilişkisini neden birdenbire bitirdi?

Çelik, "İsmail Berhan Perinçekli ile söz konusu olan ilişkimiz karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde bitmiş bulunmaktadır" dedi. 33 yaşındaki oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü: "Sevgili basın mensubu arkadaşlar ilişkide olduğumuz dönemdeki gibi ayrılığımıza da aynı hassasiyeti göstermelerini rica ediyorum. Sevgiler"

Öykü Çelik'in karşılıklı anlaşamama sebebiyle ayrıldığı düşünülüyor. Fakat evlilik teklifinin hemen sonrasında ayrılması ise büyük soru işaretleri sorduruyor. Hayranları, neden ayrıldıklarını açıklamalarını isterken, Öykü Çelik ise bunu gizleyerek merağı daha da artırıyor.

İkilinin aldatma sebepli mi, güven sebepli mi, yoksa gerçekten anlaşamama sebepli mi ayrılıp ayrılmadığı bilinmiyor. Öykü Çelik'in açıklamalarına göre hiçbir iddia gerçeği yansıtmıyor.

Survivor 2021'de ünlüler takımında yer alan Öykü Çelik, geçtiğimiz ay elenmiş ve İstanbul'a dönmüştü. Ailesi ve adaya gitmeden önce aşk yaşamaya başladığı sevgilisi İsmail Berhan ile hasret gideren Çelik, kısa bir süre sonra evlilik teklifi aldığını duyurmuştu.

Instagram'dan parmağındaki alyansı paylaşan Çelik, sevgilisinin teklifine 'Evet' yanıtını vermişti. Çelik, ne zaman evlenecekleri sorusuna "Önümüzdeki sene yapacağız, 2022’de" yanıtını vermişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Hülya Avşar'dan İrem Derici'ye: "Bir erkek olarak düşünseydim, seni bırakıp giderdim"
Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in olaylı gecesi: Gazetecilere tekme tokat saldırdılar
Seren Serengil'in 'hasta yemeği' gündem oldu: Sushi ile iyileşmeye çalıştı
Yaşar Alptekin'den giyimini eleştirenlere cevap: Peygamber Efendimiz yaşasaydı böyle giyinirdi
Mahmut Tuncer estetik yaptırdı