Survivor'da tarihi ifşa! İsmail'le ilgili o isim de konuştu... Meğer görücü usulüymüş! Yer yerinden oynayacak,

Survivor'da tarihi ifşa! İsmail'le ilgili o isim de konuştu... Meğer görücü usulüymüş! Yer yerinden oynayacak,

Survivor'da tarihi ifşa! İsmail'le ilgili o ... Survivor tarihinin bugüne kadar gelmiş geçmiş en büyük ifşası yayınlandı. İsmail Balaban bilmecesi sonunda bitti! Ünlüler takımının kazandığı iletişim ödülünde yaşananlar tüm Türkiye'yi çok büyük bir şekilde sallarken, son netlikler...

İsmail Balaban'ın annesinin, ödül oyununda nişanlısı Gamze Atakan ile ilgili söylediği "o kız senin bırakıp gittiğin kız değil" sözleri; büyük gündem oluşturmuş ve günlerce konuşulmuştu. Nişanı attığını belirten Balaban'ın annesinin açıklamaları sonrasında işin perde arkasındaki sır herkesin merak ettiği bir konu haline geldi. Balaban, daha sonrasında nişanlısıyla iletişime geçti ve konu SMS'e bağlandı. "SMS'in düşer diye benim ön planda olmamı istemediler" açıklaması yapan Atakan inandırıcı gelmedi! İşin perde arkası da sonunda ortaya çıktı...

Çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde yapılmakta olan Survivor 2021'de İsmail Balaban olayı derinleşmeye devam ediyor. Annesinin "oğlum o senin bıraktığın kız değilmiş, tam bir yılan. Adını ağzına alma" demesi sosyal medyayı ayaklandırırken, yarışmanın geçtiğimiz günlerdeki bölümünde Balaban nişanlısıyla konuşmuştu.

survivor-ismail-balaban-dan-nisanlisina-olay-gonderme-kimse-ailemden-daha-degerli-degil-1619692171.jpeg (627×353)

Survivor yarışmacılarından İsmail Balaban olayının aslı oldukça farklı. Önce Balaban'ın ikizi Turan Balaban; "annem konuşmanın kayda alınıp yayınlanacağını bilmiyordu" açıklaması yaptı.

O anlar yaşanırken Acun Ilıcalı, isterse nişanlısıyla konuşturabileceğini söylediğinde Balaban reddetti. Sonrasında ise nişanlısı sosyal medyada fotoğraflarını sildi. Ardından arayarak; "ben senin bıraktığın kızım İsmail, seninle seviniyor, seninle üzülüyorum" dedi. İsmail'i ikna edemeyen Gamze Atakan'a ismail, nihai kararı annesiyle konuşması sonrasında vereceğini söyledi.

Olayın iç yüzünü ise arkadaşı anlattı. Sosyal medyadan iletişime geçtiği iddia edilen arkadaş N.Y.'nin iddiasına göre; İsmail ile uzaktan akrabası Gamze, görücü usulü nişanlandı. İsmail, evlilik için hazır değildi fakat ailesi zorlayarak Gamze ile nişanlandırdı.

survivor-ismaile-buyuk-sok-ne-yapacagini-sasirdi-gundem.jpeg (635×328)

İkili arasında yaş farkı oldukça yüksek ve Gamze toy. Aradaki sorun Gamze'nin dediği gibi SMS değil, anne köyde yaşayan ve Survivor'dan habersiz birisi ve dolayısıyla Survivor'ın formatından da bir haber. Gamze ile SMS konusunda hiçbir konuşma yapmadan bu konuya girdiğini söyledi.

Gamze'yi kendi bulduğu için yarışmaya gönderirken dahi oğluna bazı ifadeler kullandığını iddia ettiğini annesinin, "aman oğlum oralarda sakın kimseyle yakınlaşma, sen nişanlısın" telkinlerinde bulunduğunu anlattı. Aynı annenin o konuşmada Gamze'ye "ben tanıyamamışım" dediğini iletti.

İsmail'in de şaşırmasının bu yüzden olduğunu anlatan arkadaşı, annesinin kendi bulup nişanlandırdığı kıza neden böyle dediğinin şaşkınlığını yaşadığını aktardı.

İsmal'in orada başka bir kızla yakınlaşması halinde, dönüşte hapisten yeni çıkan babası ve kendisinin ona neler yapacağı üzerine anne Ümmü Gülsüm'e söylediklerinden sonra aileler arasında ipler koptu. Anne, Gamze'yi sildi ve 'İsmail kiminle isterse onunla evlensin, artık karışmayacağız' dedi. İsmail dönünce annesini dinleyip, atar nişanı.

650x344-161959083536399.jpeg (650×344)

Yapılan iddialar bu yönde. Yani; SMS vs. hikaye. Gamze Atakan'ı zaten Balaban'ın annesi buluyor ve ismail ile görücü usulü nişanlandırıyor. Sonrasında anne; tekrardan kızı tanıyamadığını söylüyor. Bu olayda bir terslik var diyen Balaban'ın arkadaşı; olayda annenin haklı olduğunu ve bir yanlışlık olmadığını yürekten bildiğini iletti.

 

"Survivor'da tarihi ifşa! İsmail'le ilgili o isim de konuştu... Meğer görücü usulüymüş! Yer yerinde." haberi, 07 Mayıs 2021 tarihinde yazılmıştır. 07 Mayıs 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Survivor'da tarihi ifşa! İsmail'le ilgili o isim de konuştu... Meğer görücü usulüymüş! Yer yerinde.. haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Survivor'da tarihi ifşa! İsmail'le ilgili o isim de konuştu... Meğer görücü usulüymüş! Yer yerinde.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:23 "TKP'liyim, AKP'ye oy vereceğim" demişti, AKP'nin Gençlik Kolları yöneticisi olduğu ortaya çıktı!
  2. 13:23 Anket şirketi şaşkına döndü, sonuçları yeniden kontrol edecek!
  3. 13:04 Ankara seçim anketi şok etti: Asal Araştırma inanmakta zorlandı!
  4. 12:58 Yaz saati uygulaması başlıyor: Saatler bir saat ileri alınacak!
  5. 12:58 Ankara ve İstanbul için yepyeni bir seçim Kararı!
  6. 12:58 Karabük'te sosyal medya skandalı: 8 kişi gözaltına alındı!
  7. 12:56 Putin: Polonya ve Baltık Ülkelerine Yönelik Saldırı İddiaları 'Tamamen Saçmalık'
  8. 12:51 İsrail'in Gazze Saldırıları: 62 Filistinli Hayatını Kaybetti,Kızılay Çalışanları Serbest Bırakıldı
  9. 12:47 Telefon Ekranınızı Ters mi Düz mü Tutmak: Artılar ve Eksiler
  10. 12:40 ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi Yarın Ankara’ya Geliyor
  11. 12:06 İrlanda, Gazze'ye Destek: Soykırım Davasına Müdahale Ediyor!
  12. 11:55 Karayip Korsanları yeniden çekilecek... Johnny Depp filme dönüyor mu?
  13. 11:45 Altaylı, YÖK'ün denklik kararını sert eleştirdi: "Bunun tek sonucu felaket!"
  14. 11:41 Kuşum Aydın isyan etti: Param bitti
  15. 11:35 Süleyman Soylu icralık oldu: Borcunu 7 gün içinde öde yazısı gitti
  16. 11:24 Karar yazarı Mehmet Ali Verçin: Ey Ak Partililer, Ak Partiyi seviyorsanız Ak Parti’ye oy vermeyin
  17. 11:21 YSK seçim hazırlıklarını tamamladı; Türkiye, önce büyükşehirlerde kazananları öğrenecek
  18. 11:20 Sabancı'dan dev hisse devri: Hisselerin satışı tamamlandı!
  19. 11:19 10 Yunan Adası'nda kapıda vize heyecanı! Bayram tatiliniz hazır mı?
  20. 11:19 Evrenin gizemleri birer birer çözülüyor! Kara deliğin manyetik alanları görüntülendi
Otomotiv Haberleri