Survivor tarihinin en büyük ifşası yayınlandı! İsmail ve nişanlısı ifşalandı, ortaya çıkan arkadaşı, yeri yeri

Survivor tarihinin en büyük ifşası yayınlandı! İsmail ve nişanlısı ifşalandı, ortaya çıkan arkadaşı, yeri yeri

Survivor tarihinin en büyük ifşası yayınland... Survivor tarihinin bugüne kadar gelmiş geçmiş en büyük ifşası yayınlandı. İsmail Balaban bilmecesi sonunda bitti! Ünlüler takımının kazandığı iletişim ödülünde yaşananlar tüm Türkiye'yi çok büyük bir şekilde sallarken, son netlikler...

İsmail Balaban'ın annesinin, ödül oyununda nişanlısı Gamze Atakan ile ilgili söylediği "o kız senin bırakıp gittiğin kız değil" sözleri; büyük gündem oluşturmuş ve günlerce konuşulmuştu. Nişanı attığını belirten Balaban'ın annesinin açıklamaları sonrasında işin perde arkasındaki sır herkesin merak ettiği bir konu haline geldi. Balaban, daha sonrasında nişanlısıyla iletişime geçti ve konu SMS'e bağlandı. "SMS'in düşer diye benim ön planda olmamı istemediler" açıklaması yapan Atakan inandırıcı gelmedi! İşin perde arkası da sonunda ortaya çıktı...

Çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde yapılmakta olan Survivor 2021'de İsmail Balaban olayı derinleşmeye devam ediyor. Annesinin "oğlum o senin bıraktığın kız değilmiş, tam bir yılan. Adını ağzına alma" demesi sosyal medyayı ayaklandırırken, yarışmanın geçtiğimiz günlerdeki bölümünde Balaban nişanlısıyla konuşmuştu.
Balaban ile fotoğrafını silen Gamze Atakan vitesi R'ye taktı. İfşayı ise Balaban'ın arkadaşı N.Y. yaptı! İşte o flaş açıklamalar

survivor-ismail-balaban-dan-nisanlisina-olay-gonderme-kimse-ailemden-daha-degerli-degil-1619692171.jpeg (627×353)

Survivor yarışmacılarından İsmail Balaban olayının aslı oldukça farklı. Önce Balaban'ın ikizi Turan Balaban; "annem konuşmanın kayda alınıp yayınlanacağını bilmiyordu" açıklaması yaptı.

O anlar yaşanırken Acun Ilıcalı, isterse nişanlısıyla konuşturabileceğini söylediğinde Balaban reddetti. Sonrasında ise nişanlısı sosyal medyada fotoğraflarını sildi. Ardından arayarak; "ben senin bıraktığın kızım İsmail, seninle seviniyor, seninle üzülüyorum" dedi. İsmail'i ikna edemeyen Gamze Atakan'a ismail, nihai kararı annesiyle konuşması sonrasında vereceğini söyledi.

Olayın iç yüzünü ise arkadaşı anlattı. Sosyal medyadan iletişime geçtiği iddia edilen arkadaş N.Y.'nin iddiasına göre; İsmail ile uzaktan akrabası Gamze, görücü usulü nişanlandı. İsmail, evlilik için hazır değildi fakat ailesi zorlayarak Gamze ile nişanlandırdı.

survivor-ismaile-buyuk-sok-ne-yapacagini-sasirdi-gundem.jpeg (635×328)

İkili arasında yaş farkı oldukça yüksek ve Gamze toy. Aradaki sorun Gamze'nin dediği gibi SMS değil, anne köyde yaşayan ve Survivor'dan habersiz birisi ve dolayısıyla Survivor'ın formatından da bir haber. Gamze ile SMS konusunda hiçbir konuşma yapmadan bu konuya girdiğini söyledi.

Gamze'yi kendi bulduğu için yarışmaya gönderirken dahi oğluna bazı ifadeler kullandığını iddia ettiğini annesinin, "aman oğlum oralarda sakın kimseyle yakınlaşma, sen nişanlısın" telkinlerinde bulunduğunu anlattı. Aynı annenin o konuşmada Gamze'ye "ben tanıyamamışım" dediğini iletti.

İsmail'in de şaşırmasının bu yüzden olduğunu anlatan arkadaşı, annesinin kendi bulup nişanlandırdığı kıza neden böyle dediğinin şaşkınlığını yaşadığını aktardı.

650x344-161959083536399.jpeg (650×344)

İsmal'in orada başka bir kızla yakınlaşması halinde, dönüşte hapisten yeni çıkan babası ve kendisinin ona neler yapacağı üzerine anne Ümmü Gülsüm'e söylediklerinden sonra aileler arasında ipler koptu. Anne, Gamze'yi sildi ve 'İsmail kiminle isterse onunla evlensin, artık karışmayacağız' dedi. İsmail dönünce annesini dinleyip, atar nişanı.

Yapılan iddialar bu yönde. Yani; SMS vs. hikaye. Gamze Atakan'ı zaten Balaban'ın annesi buluyor ve ismail ile görücü usulü nişanlandırıyor. Sonrasında anne; tekrardan kızı tanıyamadığını söylüyor. Bu olayda bir terslik var diyen Balaban'ın arkadaşı; olayda annenin haklı olduğunu ve bir yanlışlık olmadığını yürekten bildiğini iletti.

"Survivor tarihinin en büyük ifşası yayınlandı! İsmail ve nişanlısı ifşalandı, ortaya çıkan arkadaş." haberi, 06 Mayıs 2021 tarihinde yazılmıştır. 06 Mayıs 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Survivor tarihinin en büyük ifşası yayınlandı! İsmail ve nişanlısı ifşalandı, ortaya çıkan arkadaş.. haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Survivor tarihinin en büyük ifşası yayınlandı! İsmail ve nişanlısı ifşalandı, ortaya çıkan arkadaş.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:35 Arsenal, derbi maçını 5 golle galip tamamladı
  2. 04:35 Uzun süredir beklenen o yenilik başkentin göbeğinde o tarihte açılıyor!
  3. 04:15 Türkiye'de ilk vaka tespit edildi! Haziran ve Temmuz aylarında vakaların artması bekleniyor
  4. 04:10 Euro 2024 hakemlerin kazançları belli oldu! FIFA kokartlı hakem Meler'in kazancı belli oldu!
  5. 02:15 Katolik Kilisesi'nden 'cinsel istismar mağdurlarına tazminat' kararı alındı
  6. 02:13 İsviçre merkezli Patiswiss'ten Ankara Merkezli Patiswiss'e dava açıldı: Marka 'çalıntı' iddiası
  7. 02:00 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasan Kılıç'ın cenaze törenine katıldı
  8. 01:54 Konsere geç çıkan Madonna'ya hayranlarından toplu dava haberi geldi
  9. 01:48 Apple’ın Çin’de satışları düşüşte!
  10. 01:33 İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde Değişim Dalgası: Tugay 5 Üst Yöneticinin Görevini Sonlandırdı!
  11. 01:31 Yorgandaki Sarı Lekelerin Kabusu Bitti! Bu Mucizevi Çözümle Yorganlarınız Bembeyaz Olacak
  12. 01:27 Böbrek Taşına Ne İyi Gelir? Ağrıyı Dindiren ve Taşı Düşüren Besinler ve Öneriler
  13. 01:14 Gümüşhane’de Heyelan Meydana Geldi!
  14. 01:09 Türkiye'de İlk Vaka Görüldü! Haziran ve Temmuz Ayında Vakalarda Artış Bekleniyor!
  15. 01:05 A101 ve BİM artık o ürünü satmayacak!
  16. 01:00 Resmi Gazete'de bugün: 24 Nisan 2024 Resmi Gazete kararları
  17. 00:57 Ümit Özat'tan Ahmet Çakar'a: "İtin duası kabul olsa gökten kemik yağar"
  18. 00:56 Trafik sigortasında yeni dönem belirlendi: Primler her ay maliyet endeksine göre belirlenecek
  19. 00:54 Koç Holding'den dolandırıcılık uyarısı: İtibar etmeyin
  20. 00:49 Hyundai'nin nano soğutma teknolojisine sahip cam filmi tanıtıldı!
Otomotiv Haberleri