Survivor yarışmacısından acı dolu itiraf geldi

Ünlüler takımı kazandıkları iletişim ödülüyle, aileleri ile görüşme şansı yakaladı. Aileleriyle görüşen ünlülerin gözleri doldu. Hüzünlü dakikalar yaşandı.

Issız bir adada yaşam mücadelesi veren yarışmacılar yalnızca açlıkla mücadele etmiyor bir de üstüne ailelerine ve yakınlarına duydukları hasret duygusunu bastırmaya çalışıyorlar. Acun Ilıcalı ise yarışmacıların ailelerine olan özlemini birazda olsun hafifletmek için iletişim oyununda türlü türlü ödüller vererek yarışmacıların ailelerinden ve yakınlarından gelen mesajları onlara iletiyor. Survivor'ın yeni bölümünde yine bir iletişim oyunu oynandı. Galibi ise Ünlüler takımı oldu. Annesinden gelen mesajı okurken gözyaşlarına engel olamayan o isim gündemde deprem etkisi yaratacak bir itirafta bulundu.

Survivor’ın yayınlanan yeni bölümünde iletişim oyununun kazananı olan Ünlüler takımı, ailelerinden ve yakınlarından gelen mesajları okumaya başladı. O esnada adada son derece duygusal anlar yaşandı. Ünlüler takımının o yarışmacısı ise annesi hakkında son derece çarpıcı bir açıklamada bulundu. Yapılan açıklamanın ardından hem seyirci hem de yarışmacılar gözyaşlarına engel olamadı.

Survivor 2021 sezonu yayın hayatına hız kesmeden devam ederken Ünlüler takımında yer alan o yarışmacı ödül oyunundan sonra ekranda annesini ve mesajını görünce gözyaşlarına engel olamadı. Daha sonra konu hakkında açıklama yapan o yarışmacı, tüm dikkatleri üzerine çekti.

“Annemi çok üzdüm ben zamanında, onu…”

Survivor’ın yayınlanan son bölümünde iletişim oyunu için odaya giden ve ailelerinden gelen mesajları okuyan yarışmacılar geceye adeta damga vurdu. Ünlüler takımında yer alan Çağrı Atakan, ekranda annesinin fotoğrafını görünce gözyaşlarına boğularak, “Annemi çok üzdüm ben zamanında, onu kanser ettim!” sözlerini dile getirdi.

Ünlüler takımında yer alan Çağrı Atakan, son bölümde annesi hakkında yaptığı itirafla beraber gündemde büyük bir yankı uyandırdı. Zamanında annesini çok üzdüğünü dile getiren Survivor Çağrı, “Onu kanser ettim!” ifadelerine yer verdi. Twitter kullanıcıları Çağrı Atakan’ın açıklamasının ardından, “Meğer kanser etmiş! Ne deyim ki!”, “Hem üzüldüm hem kızdım!” yorumlarını dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!
Honda Mayıs motosiklet fiyatları duyuruldu: Yaz ile talepler fırlayacak!
Sevindirici haber! Artık Türkiye'de Fiat Egea fiyatına 7 kişilik SUV model bulunuyor!
Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az