Survivor'da beklenmeyen büyük ayrılık

23 Şubat Salı günü Survivor’ın yayımlanan yeni bölümünde son derece heyecanlı anlar yaşandı. Bu haftanın iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımı, arkadaşlarından birisini daha eleme potasına çıkarmak zorunda kaldı.

23 Şubat Salı günü Survivor’ın yayımlanan yeni bölümünde elemeye kalan iki yarışmacı, izleyici kitlesi üzerinde büyük bir merak konusu oldu. Lakin elenen isim henüz yeni bir yarışmacı olması sebebiyle, Survivor’da daha hiçbir başarı sergileyemeden adaya veda etti.

Her yeni bölümünde gündemde büyük bir yankı uyandıran Survivor, son bölümünde hem seyirciye hem de yarışmacılara eleme heyecanı yaşattı. Milyonlarca kişi elenecek olan ismi merak ederken, SMS 1.si olan Batuhan’ın üçüncü eleme adayı çıkardığı yarışmacı herkesi şaşkına çevirdi. Üçüncü eleme adayı olan ismin ardından sosyal medya kullanıcıları Batuhan Karacakaya’nın yaptığı şeyin çok anlamsız olduğunu ifade etti.

Dokunulmazlık oyununun her ikisini de kaybeden ünlüler takımı, eleme konseyinde iki isim birden çıkarmak zorunda kaldı. Üçüncü eleme adayı ise SMS birincisi olan Batuhan Karacakaya tarafından seçildi. Survivor Batuhan üçüncü eleme adayı olarak İlayda Şeker’i çıkarırken diğer adaylar Çağrı ve Yiğit oldu.

Survivor’da elenen aday kim oldu?

Survivor’ın yayınlanan son bölümünde eleme adayı olan Yiğit, İlayda ve Çağrı milyonlar üzerinde büyük bir yankı uyandırdı. Programda bu hafta ünlüler takımında elemeye kalan isimler Yiğit, Çağrı ve İlayda olurken, halk tarafından yapılan SMS oylaması sonucunda en az etkileşimi alan yarışmacı Yiğit oldu. Yapılan açıklamanın ardından Yiğit gözyaşlarını tutamadı.

Survivor’da elenen ismin Yiğit olmasının ardından milyonlarca kişi büyük bir şok yaşadı. Ünlü yarışmacının hüzün dolu anları ekranlara yansırken izleyici henüz çok erken elendiğini ifade etti. Batuhan Karacakaya’nın İlayda Şeker’i yazması ise herkesi şaşkına çevirdi. Yarışmacının son zamanlarda performansının iyi olmasına karşı seyirci, eleme adayı olmaması gerektiğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bekleyenler için müjdeli haber: Yeni Skoda Superb elektrik ve 4x4 sürprizi ile yolda
Mayıs 2024 Audi fiyat listesi yayınlandı ve 1,9 milyon liraya sıfır Audi alma fırsatı sunuyor!
Skywell'in yeni hibrit otomobilinin Türkiye'ye gelişi yakın! Satış tarihi açıklandı
Hyundai Bayon mayıs ayı güncel fiyat listesi
İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!