Taksim'de patlama sonrası kaos ve korku

İstanbul Taksim'de 5 kişinin öldüğü, 36 kişinin yaralandığı canlı bomba saldırısının ardından korku ve panik hakim oldu. Patlama sonrası İstikal Caddesi'nde çekilen bu fotoğraflar, ülkede hakim olan kaos ortamını gözler...

İstanbul Taksim'de 5 kişinin öldüğü, 36 kişinin yaralandığı canlı bomba saldırısının ardından korku ve panik hakim oldu. Patlama sonrası İstikal Caddesi'nde çekilen bu fotoğraflar, ülkede hakim olan kaos ortamını gözler önüne serer nitelikteydi. 

Günlerdir sosyal medyadan yayılan, Alman Büyükelçiliği'nin Türkiye'de bulunan Alman kuruluşlarını uyaran istihbaratının yayılması nedeniyle özellikle İstanbul'da halk büyük tedirginlik yaşıyordu. sonuçta korkulan oldu ve İstiklal caddesine açılan ünlü Balo Sokak'ta bir canlı bomba eylemi gerçekleşti.

İslamcı terör örgütü IŞİD mensubu olduğu kesinleşen saldırganın İstiklal Caddesi'ne çıkmak isterken ve caddeye çok yayın bir noktada bir turist kafilesinin yanında üzerindeki bombaları patlatması ile ortalık bir anda savaş alanına döndü.

O anda patlama noktasının yakınında bulunanlar ve ilk anda ağır yara almayan yurttaşlar arasında büyük panik yaşandı. Herkes büyük bir hızla ve can havliyle sığınabilecekleri en yakın mekanlara doğru kaçmaya başladı. Esnafın, hemen kepenklerini kapatarak önlem almaya çalıştığı gözlendi. O anda çekilen fotoğraflar insanların yaşadığı büyük korkuyu kayda geçirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Hırsızlar, Denizli'de Almanya'dan Gelen Çiftin İçki Koleksiyonunu Tüketti!
35 kişinin öldüğü Ezgi Apartmanı davasında kırmızı bülten talepleri reddedildi
Azerbaycan'ın Doğu-Batı Ulaşımındaki Atılımı: BTK Demiryolu Genişliyor
Universal Music Group ile Tiktok anlaşma imzaladı!
Pençe Operasyonu Kahramanı Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen Şehit Oldu