Tilbe'nin şarkısı daha önce de seçimlerde kullanılmış!

Geçtiğimiz günlerde muhalefet partisi CHP'nin, Yıldız Tilbeye ait "Kandıramazsın Beni" adlı şarkısını seçim çalışmalarında kullanmak istediğine ilişkin iddialar ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine, şarkıcı Yıldız Tilbe...

Geçtiğimiz günlerde muhalefet partisi CHP'nin, Yıldız Tilbeye ait "Kandıramazsın Beni" adlı şarkısını seçim çalışmalarında kullanmak istediğine ilişkin iddialar ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine, şarkıcı Yıldız Tilbe sosyal medya hesabından açıklama yaparak izni ve isteği olmadığını söylemişti. Tilbe, konu hakkında, “Şarkılarımın yalnızca beni temsil etme hakkı vardır. Şarkılarım hiçbir siyasetin temsilcisi değildir. Ben siyasetin hiçbir tarafında yokum, olmadım. Şarkılarım da olmadı olmayacak, Memleketim için herşeyin hayırlısını dilerim herzaman. hepsi bu. şarkılarımı herhangi bir siyasi mecrada propaganda olarak duyarsanız ,bilinki haberim ve iznim yoktur ,,daha ne diyim ) hiçbir partiyi tutmuyorum, Allah memleketimiz için hayırlısını nasip etsin her zaman, ülkemize birlik huzur versin rabbim herşeyine. Syasetten nefret ederim'' diye konuştu.

DAHA ÖNCE SARIGÜL KULLANMIŞ
Ancak daha sonra Tilbe'nin aynı şarkısının 2014 yılında Mustafa Sarıgül'ün seçim çalışmalarında kullanıldığı ortaya çıktı. Sarıgül'ün 2014 seçimlerinde kullandığı resmi seçim şarkısı Yunus Taşkın tarafından "Durduramazlar Bizi" olarak uyarlanarak, Asya Uçar tarafından seslendirilmişti. 

Seçim şarkısı:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Mayıs ve Erdoğan'ın Taksim öfkesi
Burcu Köksal, belediyede 'kayıt cihazı ve gizli kamera' olduğunu iddia etmişti: Vali yanıtladı
Taksim tam olarak özgür olana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz
Nihal Candan'dan eleştirilere yanıt: İnsanlar bizden nefret ettiği için ömür boyu mu yatacağız
Ankara’da sağanak yağış: Evleri su bastı, araçlar yolda mahsur kaldı