Tuba Büyüküstün bile kurtaramadı: Sefirin Kızı final tarihi belli oldu

Sefirin Kızı severlerine ağır darbe. Sevilen dizi çalkantıya girdi. Alınan bu karar kimsenin beklemeyeceği türdendi.

Star TV son zamanlarda başarılı yapımlar ile dizi izleyicileri kendisine çekmeyi başarıyor. Sefirin kızı dizisi de bunlardan bir tanesi. Fakat Sefirin Kızı dizisinde kayda geçen bu önemli değişiklik dizi severlerde çarpıcı bir etkiye neden oldu. Son olarak Neslihan Atagül ayrılığı yaşayan dizi seyircisini üzmüştü.

Başrollerinde Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün’ün yer aldığı dizinin son bölümleri heyecan ve dram sahneleriyle seyircisini etkilemeyi başarmıştı. Sevilen dizi üzerine yeni kararların alınması ise herkesi derinden etkiledi. Yeni projeler ile seyircisine içerik hazırlığı içinde olan Star TV, Sefirin Kızı dizisi için planlarını hazırladı. Merakla beklenen bu kararın açıklanmasının ardından Sefirin Kızı dizisi izleyenlerini sessizliğe boğdu.

Alınan kararın açıklanmasının ardından sevilen dizi hakkında sosyal medyada birçok görüş dile getirildi. Dizi hayranlarını çok üzecek bu gelişme Star TV çok önemli bir karara imza atmış oldu. Star TV’nin merak içinde beklenen yeni dizisi Kağıt Ev’in yayın tarihi belli oldu. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun yer aldığı dizi henüz ekranlara gelmeden seyirci kitlesini oluşturmayı başardı.

Ekranların sevilen ismi Erdal Beşikçioğlu ile yeniden buluşacak izleyiciler diziyi iple çekmeye başladı. Neslihan Atagül’ün ayrılması ve Tuba Büyüküstün’ün dizinin kadrosuna dahil edilmesi ile Sefirin Kızı dizisinin reyting tablosundaki yerini değiştirmedi. Beklenen dizi Kağıt Ev’in yayın günü ise Sefirin Kızı dizisiyle aynı gün olacak. Sefirin Kızı dizisinin yeni sezonuna onay vermeyen Star TV Kağıt Ev dizisi için hazırlıkları tamamladı.

Beklenen dizinin yayın tarihi uzun süredir yapım ekibi tarafından tartışılırken aynı zamanda seyirci tarafından da merakla bekleniyordu. Yasak Elma dizisine rakip olarak pazartesi olarak belirlenen dizinin yayın günü, yeni diziyi riske etmemek için cumartesi gününe alındığı bilgisi şu an için son bilgi durumunda.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu
Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi