'Tuba'yı afişten silmem söz konusu değil'

Geçtiğimiz günlerde galası yapılan "Daha" filminde Onur Saylak ile boşanmasından önce rol alan Tuba Büyüküstün'ün galaya katılmaması dikkat çekmiş, magazin kulislerinde filmin yönetmenliğini yapan Onur Saylak ile ilgili...

Geçtiğimiz günlerde galası yapılan "Daha" filminde Onur Saylak ile boşanmasından önce rol alan Tuba Büyüküstün'ün galaya katılmaması dikkat çekmiş, magazin kulislerinde filmin yönetmenliğini yapan Onur Saylak ile ilgili iddialar dolaşmaya, çeşitli yorumlarla ikilinin arasında husumet olduğu yorumları basında yer almıştı.

İkili geçtiğimiz aylarda da 'Onur Saylak, Tuba'yı afişten sildi' haberleriyle gündeme gelmişti. İddialar rüzgarına daha fazla dayanamayan Saylak, iddialar ve o yorumlarla ilgili ilk kez konuştu.


'BU İDDİALAR BİRİLERİNİN HAYAL GÜCÜYLE YAZDIĞI YAZILAR'
Filmin galasında iddialar hakkında ilk kez konuşan Onur Saylak  “Müsait olan bütün oyuncularımız burada. Tuba'nın ismini filmin afişinden silmek gibi bir şey söz konusu değil. Filmin afişi çok çok önceden yapıldı. 'Fragmandan çıkardı' diye bir şey daha duydum, öyle bir şey hiç söz konusu değil. Bu iddialar birilerinin hayal gücüyle yazdığı yazılar'' yanıtını verdi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Düğünde Altın Rekoru Kırıldı! Gelin ve Damada Takılan Altınları Duyunca Çok Şaşıracaksınız!
İstanbul'da Korku Dolu Anlar! 3 Gökyüzü Olayı Aynı Anda Yaşandı!
Gıda İle Temas Eden Plastik Malzemelerde Yeni Düzenleme
Bu Cennet Köşe Türkiye'den: Herkes Serinlemek İçin Oraya Akın Ediyor
Instagram algoritma değiştiriyor! Fenomenler ne yapacak?