Türkiye'nin en gizemli cennetleri arasında! Kışın masalsı görünümüyle ziyaretçilerini büyülüyor

Artvin'in Borçka ilçesinde konumlanan Borçka Karagöl Tabiat Parkı, Türkiye'nin 'saklı cennetleri' arasında gösteriliyor. Bozulmamış doğası ve muazzam bitki örtüsüyle dikkat çeken bu doğal güzellik, kışın gelmesiyle birlikte karla kaplanarak etkileyici manzaralara ev sahipliği yapıyor.

Artvin'in Borçka ilçesinde bulunan Karagöl Tabiat Parkı, Türkiye'nin 'saklı cennetleri' arasında öne çıkıyor. Her mevsimde ayrı bir güzellik sunan bu doğa harikası, kışın gelmesiyle birlikte karla kaplanarak muazzam manzaralar oluşturuyor.

BORÇKA KARAGÖL: KIŞIN BÜYÜSÜYLE SARMALANDI

Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte Borçka Karagöl, bembeyaz bir örtüyle kaplandı. Gölün tamamını buz tutan karlar ve çam, köknar, ve ladin ağaçları arasında yer alan şelalelerle birleşerek eşsiz bir tablo ortaya çıkardı.

OSMAN DEMİR'İN OBJEKTİFİNDEN KARTPOSTALLIK MANZARALAR

Tabiat cenneti Borçka Karagöl'ün kışın oluşturduğu kartpostallık manzaralar, fotoğraf sanatçısı Osman Demir tarafından havadan görüntülendi. Demir'in objektifinden yansıyan bu görüntüler, doğanın zarafetini ve güzelliğini en etkileyici şekilde sergiliyor.

TÜRKİYE'NİN 'SAKLI CENNETLERİ' ARASINDA ÜST SIRALARDA

Borçka Karagöl Tabiat Parkı, Türkiye'nin 'saklı cennetleri' arasında gösteriliyor. Bozulmamış doğası, yaşlı ormanları ve bitki örtüsüyle her mevsim ziyaretçilerini etkileyen bu benzersiz doğal güzellik, Türkiye'nin turistik destinasyonları arasında üst sıralarda yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Oxford Araştırmacılarından Kara Deliklerde "Dalma Bölgesi" Keşfi
Bütün kiri mıknatıs gibi çeken o yöntem: Kızartmalarda işinize yarayacak!
Spotify'a 'telif' davası: ABD'de davalık oldu
Aracınıza kaynar su dökmeyi hiç denediniz mi?
Düğünde geline dolardan yapılmış pelerin taktılar!