Umuda pas verdiler!

Gençlikle Dayanışma Derneği (GDD) ve Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksek Okulu (BESYO) ortaklığında düzenlenen 'Umuda Pas Ver' kampanyası kapsamında toplanan spor malzemeleri önceki gün (18 Mayıs) Mardin...

Gençlikle Dayanışma Derneği (GDD) ve Kocaeli Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksek Okulu (BESYO) ortaklığında düzenlenen 'Umuda Pas Ver' kampanyası kapsamında toplanan spor malzemeleri önceki gün (18 Mayıs) Mardin ve Dersim'de öğrencilere ulaştırıldı. 

GDD üyeleri ve KOÜ BESYO öğrencilerinin katıldığı etkinlikle, toplanan spor malzemeleri Dersim'in Ovacık ilçesindeki Hoca Ahmet Yesevi Yatılı Bölge Ortaokulu ve Yeşilyazı İlkokulu öğrencilerine ulaştırıldı. Etkinliğe Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu da katıldı.

Spor malzemeleri desteğinin diğer bir adresi olan Mardin'in Savur ilçesiydi. GDD üyelerinin katıldığı etkinlikle toplanan malzemeler Savur Pınardere Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerine ulaştırıldı.

Öte yandan GDD üyeleri Savur Pınardere İlkokulu'nda 1. sınıf öğrencilerinin "Okuma Bayramı" etkinliğini de ziyaret etti.

Gençlikle Dayanışma Derneği üyeleri geçen ay Muş Serinova Yatılı Bölge Ortaokulu açılan müzik sınıfına müzik enstrümanlar ulaştırmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Hızlı kilo vermek istiyorsanız 3 beyazdan uzak durun!
Bu şekilde saklayan muzu 1 ay taptaze tutuyor!
5 Mayıs 2024 Günlük burç yorumu
Sevgilinizin sizi aldattığını nasıl anlarsınız? Sosyal medyada "Bunu deneyin" diyerek paylaştı!
Bu besinler mutluluk hormonlarını tavan yaptırıyor!