#YaKanalYaİstanbul . CHP Gençlik Kolları Valiliğe tepkisini ti'ye alarak verdi

İstanbul’daki bazı üst geçitlere asılan Kanal İstanbul projesi afişlerinin sökülmesine tepkiler yağdı. Asılan bilgilendirme afişleri polisler tarafından gece yarısı söküldü.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu sökülen afişlere sert tepki gösterdi. İmamoğlu'nun ardından Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Gençlik Kolları da sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulundu.. Cumhuriyet Halk Partili gençler Valiliğe, seslerini daha çok duyurdukları için teşekkür ederek ti'ye aldılar.

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Gençlik Kolları Valiliğin gece vakti söktürdüğü Kanal İstanbul afişlerle ilgili bir paylaşım yaptı. Cumhuriyet Halk Partili gençler paylaşımında "Sökmüş olduğunuz afişler sayesinde, bizlere bütün baskılarınıza rağmen #YaKanalYaİstanbul diyerek, sesimizi daha fazla duyurma fırsatı verdiğiniz için şükranlarımızı sunarız.  @TC_istanbul" diyerek Valiliği ti'ye aldı. Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşım hızla etkileşim aldı. İşte Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Gençlik Kolları'nın paylaşımı:

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Belediyeler arsa satışında rekor kırdı! Pendik Belediyesi listenin başında!