Yasak Elma çekimleri noktalandı! Dizinin Ender’inden gelen itiraf bomba etkisi yarattı! Gündem bu sözlerle yan

FOX TV ekranlarından bir döneme damgasını buran dizi Yasak Elma, kısa bir süre sonra sezon finali yaparak ekranlara veda edecek. Her bölümde dikkatleri üzerine çeken başarılı yapımın kısa bir süre sonra 4. Sezonunu bitirecek.

Başrollerinde Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay gibi isimler yer alıyor. Kısa bir süre önce Nesrin Cavadzade diziye ölerek veda etmişti. Bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapmayan başarılı ismin vedası ise sevenlerinde büyük bir şok yaşatmıştı.

85. bölümde ise Talat Bulut diziye aniden veda etmişti. Bu vedayı kimse beklemiyordu ve büyük bir şok içerisinde kalınmıştı. Dizide sık sık ani gelişmeler yaşanırken birden Nesrin Cavadzade’nin ayrılışı ise dizide dengeleri değiştirmişti. Bu vedanın ardından ise Ender karakterine hayat veren Şevval Sam, şok bir açıklamada bulundu.

Dizinin gidişatı hakkında açıklamalar yapan Şevval Sam, dikkatleri üzerine çekti ve skandal bir açıklama yaptı. Sevenlerinin dikkatini çeken bu açıklamadan sonra ise “Şevval Sam diziden ayrılacak mı?” yorumları arka arkaya geldi.

Şevval Sam ise konu hakkında; “Şu anda öyle görünüyor ama ben bile değişebilirim yani. Burada iş esastır. İş temeldir. Yasak Elma diye bir konsept yaratıldı, bunun için yapımcılar, senaristler herkes elinden geleni yapıyor, biz de o işe hizmet ediyoruz. Bir noktada benim görevim de biterse, ben de bir şekilde rotamı değiştireceğim. Onlar başka biriyle devam eder. Bunlar da konuşuluyordu. Zaman içinde bunların hepsi alternatif olarak konuşuldu. Burada bir sıkıntı yok yani” sözlerini dile getirdi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bu dönemde benzer fırsat karşımıza çıkmaz! Togg bu kampanya ile hızla satacak!
Honda Mayıs motosiklet fiyatları duyuruldu: Yaz ile talepler fırlayacak!
Sevindirici haber! Artık Türkiye'de Fiat Egea fiyatına 7 kişilik SUV model bulunuyor!
Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az