Yasak Elma dizisinde Şahika gitti, o isimler döndü! Dengeler giderek değişiyor, artık Hasan Ali son çıkmazda!

FOX TV ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Yasak Elma dizisinde Şahika karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade diziden kısa bir süre önce ayrılmıştı. Diziden ani bir şekilde ayrılan Nesrin Cavadzade tüm dikkatleri de üzerine çekmişti.

Sette yaşanan olaydan sonra Nesrin Cavadzade'nin telefonunu kapatarak seti terk ettiği yönünde birçok iddia gündeme gelmişti. Dizinin yapımcısı olan Fatih Aksoy'unda Şahika karakterini göndermeye karar verdiği ortaya çıkmıştı. 109. bölüm itibariyle Şahika adında bir oyuncu dizide yer almayacak.

Dizinin eski günlerine döndüğüne dair mesajsa Şahika'nın ölümüyle ortaya çıktı. Kaya ve Ender ikilisi birbirine yakınlaşırken, Ender ve Yıldız ise hareketlenmeye başlayacak. İki ismin Şahika'sız bir şekilde bir araya gelmesi, dizi izleyenlerini derinden üzmüş olacak ki, binlerce tweet arka arkaya geldi.

Ender'in Kaya'ya; "Bence biz bu ilişkiye bir şans daha vermeliyiz demesi üzerine sabah aynı yatakta uyanmaları EnKay sevenlerinin çok mutlu olmasına neden oldu. Şahika tarafından bir telefonla gelen Kaya, gelir gelmez ise kardeşine veda etmek zorunda kalacak. Cansu tarafından öldürülen Şahika'nın yeni bölümlerindeki eksikliği hissedilecek gibi duruyor.

Beşinci sezon için onay alan Yasak Elma dizisinde Ender ve Yıldız'ın yeniden bir araya geldiği ve Hasan Ali'ye karşı tüm kozlarını oynayacakları bölümlerse ekranlara gelecek. Pazartesi günü yeni bölümünü yayınlayacak olan Yasak Elma dizisindeki reytingler ise merak ediliyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Mayıs 2024 Audi fiyat listesi yayınlandı ve 1,9 milyon liraya sıfır Audi alma fırsatı sunuyor!
Skywell'in yeni hibrit otomobilinin Türkiye'ye gelişi yakın! Satış tarihi açıklandı
Hyundai Bayon mayıs ayı güncel fiyat listesi
İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!
Nisan ayında Türkiye'de en çok satılan otomobiller belirlendi! İlk sıradaki marka hiç şaşırtmadı