Yasak Elma dizisinden Şahika ayrılıyor mu?

Yayınlanan 100. Bölümde Eda Ece'nin koronavirüse yakalandığı öğrenilmişti. Bununla birlikte Eda Ece'nin diziden ayrıldığı iddia edilmişti. Fakat ortaya çıkan gerçek tüm iddiaları yalanlamıştı.

Pazartesi günlerinin en sevilen dizileri arasına giren Yasak Elma dizisinin 101. bölümünde ise Nesrin Cavadzade'nin hayat verdiği Şahika karakterinin ölüp ölmeyeceği merak konusu oldu. Ender'in hamlesi bilip bilmeden Şahika'yı odak noktasına çevirdi. Hasan Ali Bey'e "Yanındaki insanların hiçbirine güvenme mesela Mahmut'a" sözlerini dile getirmesi büyük bir şok yaşattı.

Ender'in Hasan Ali Bey'e yön vermesiyle, Hasan Ali'de Mahmut'u görevlendirerek Şahika'yı öldürmesini istiyor. Şahika evinde otururken evine giren maskeli Mahmut'u ise fark ediyor. Kendisini öldürmeye çalışan Mahmut'a karşı her ne kadar savunmasını yapsa bile sonda hareketsiz kalması seyircileri meraklandırdı.

Dövüş yeteneği ile sık sık Mahmut'u alt eden Şahika, izleyenleri Angelina Jolie'nin dövüş sahnelerini anımsattı. Ajan Salt filmindeki dövüş sahnelerini anımsatan Yasak Elma dizisinin 101. bölümünde Şahika'nın akıbeti de merak konusu oldu. Evelyn Salt'ın üstün dövüş yetenekleri sayesinde filmin sonunda ise Salt kazanmıştı. Peki Nesrin Cavadzade kurtulabilecek mi?

Sonda hareketsiz bir şekilde yerde kendisini bulan Şahika sevenlerine bir şok yaşattı. Birçok hayranı bu konu hakkında ikiye bölündü. Bazı hayranları "Şahika bitti demeden bitmez" yorumlarını yaparken bazı hayranları ise son zamanlarda sık sık gündeme gelen Nesrin Cavadzade'nin ayrılacağına işaret etti. Sizce Nesrin Cavadzade diziden ayrılacak mı?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!
Nisan ayında Türkiye'de en çok satılan otomobiller belirlendi! İlk sıradaki marka hiç şaşırtmadı
Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor
Büyük Çinli otomobil üreticisi Türkiye pazarına geri dönmeye hazırlanıyor!
Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu