Yasak Elma dizisinden Şahika karakterinin diziden ayrılma sebebi ortaya çıktı! Perde arkasındaki korkunç neden

FOX TV ekranlarının en sevilen dizileri arasında yerini alan Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu olan Nesrin Cavadzade'nin diziden neden ayrıldığı resmen ortaya çıktı. Şahikaya karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade'nin ani ayrılığı herkesi şaşırtmıştı

Her bölümünde büyük heyecan yaşatan dizinin ekranlara gelen son bölümünde tüm seyircilerin tansiyonları yükselmişti. Birbirinden eğlenceli ve entrikalı olan dizinin son bölümünde ise Cansu elindeki silahı Berk Oktay'a doğru doğrulmuştu. Bu yüzden akıllarda Çağatay karakterinin diziden ayrılacağını düşünmeye başlamıştı fakat ortaya çıkan gerçek...

Uzun süredir Yasak Elma dizisinin başrolünde yer alan Nesrin Cavadzade, Şahika karakteriyle çok sevilmişti. Yılan sembolüyle özdeşleşen Şahika karakteri dizideki kemik oyunculardan biriydi. Peki, Nesrin Cavadzade diziden neden ayrıldı?

Dizinin yeni bölümünde Şahika karakterinin cenazesi kaldırılacak. Bu durumu Yıldız karakteri bile "İnanmıyorum şimdi biz Şahika'nın mı cenazesindeyiz" sözlerini dile getirmişti. Sosyal medya hesabından Nesrin Cavadzade ise Şahika'nın cenazesinin fotoğrafını koyarak; "Allah tahriratını affetsin" notunu düşerek paylaşım yapmıştı.

Nesrin Cavadzede, yönetmenliği devralan Neslihan Yeşilyurt ile sözlü bir tartışmaya girdi. Eda Ece ile set sırasında sohbet ettiğini görüp Neslihan Yeşilyurt'a "Set bittikten sonra sohbet etseydiniz" dedi. Bunun üzerine Neslihan Yeşilyurt ile tartışma başladı. Cavadzade'nin bu olay sonrasında seti terk ettiğine dair iddialar gündeme oturdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Yarış başlıyor! Çin'den gelen BYD Seagull, elektrikli Panda'nın önünde!
Otomotiv ihracatı nisanda yüzde 2 artışla 2,75 milyar dolara yükseldi
Fiat Egea parasına 7 kişilik SUV: Bu araç yok satar
En ucuz Fiat Egea 1 milyonu aştı: İşte fiyat listesi
Otomobil alarak yatırım yapmayı düşünenlere kötü haber! Sektör temsilcileri açıkladı