Yasak Elma'da zafer kazanıldı: O isim diziden ayrılma kararı aldı

Ekranlara geldiği ilk günden bu yana izleyicisine sürpriz üstüne sürpriz yaşatmayı başaran Yasak Elma dizisinde bu kez şok edici bir ayrılık ile gündemi sarstı.

Kimsenin beklemeyeceği türden bu ayrılık dizilerde pek alışık olmadığımız şekilde gerçekleşiyor. Seyircisini her yeni bölümler merak ve heyecan içinde bırakan sevilen dizi yine kendine has bir yöntemle bir isme veda etmeye hazırlanıyor. Çok kritik ismin Yasak Elma’ya veda edecek olması derinden bir üzüntü yaşatırken aynı zamanda dizide de büyük depreme yol açtı. 

FOX TV’de ekranlara gelen ve pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisi bu defa sürpriz bir ayrılık ile izleyicisine şok yaşattı. Gizem ve heyecan dolu sahneleriyle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaran dizide son haftalarda oldukça yoğun bir hikaye yer almıştı. Bundan asla taviz vermeyen dizi senaristleri yine seyircisine şok yaşatmayı başaracak.

Son bölümlerde seyirci 5 yıllık bir zaman atlaması ve ardından ‘Tüm bunlar Yıldız’ın rüyası mıydı?’ soruları ile sürekli diziye sorular yöneltmişti. Son yaşanan bu sürpriz ayrılık olayı ise birçok soruya yanıt arayan dizi severlere bir şok daha yaşattı. Merakla beklenen yeni bölümle aydınlanmayı bekleyen sorular da kendisine yanıt arayacak.

Yasak Elma dizisinde Şahika tarafından zehirlenen Hasan Ali Kuyucu, ölecek mi?”, “Erdal Özyağcılar diziden ayrılıyor mu?” soruları şu an için gündemin bel kemiği konumundaki tartışmaları oluşturuyor. Fakat “Şahika ile Hasan Ali arasında acaba bir plan mı yapıldı? Sorusu da yer alırken seyirci bu gizemli olayı çözmek için sürekli diziyi analiz etme uğraşındalar.

Yayınlanan son fragmanda Şahika’nın Hasan Ali Kuyucu’yu yemekte zehirlediği görülüyor. En son fragmanın bu sahnesine gelen yorumlar ile sosyal medya gündemi sallanmıştı. Adeta yeni bir senaryo üreten seyirciler bu sahneye art arda yaptıkları yorumlar ile senaristleri bile etkileyecek bir kurgu ortaya çıkarmışlardı. Dizi severlerin çok yakından takip ettiği dizide Erdal Özyağcılar’ın ölümü ise şu an için netlik kazanmış değil.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

BMW Modellerindeki 'i' takısını kaldıracağını açıkladı
Lucid Motors'un Yeni Modeli Çığır Açıyor!
Volkswagen'den Çin'e özel elektrikli modeli gündemde: ID.Code
Tüketicilerin mağduriyetine çözüm yolda
Otomobil satışlarına sert tedbirler gündemde! Fahiş fiyatlarla mücadele edilecek