Yeni Yüzyıl Gazetesi kapatıldı! İşte son manşeti

Mansur Topçuoğlu'nun mütevelli heyeti başkanı olduğu Haliç Üniversitesi'ne kayyum atanmasının ardından gazeteninin geleceği ile ilgili soru işaretleri gündemdeydi.Yayın hayatına başladığı günden itibaren Ahmet Davutoğlu...

Mansur Topçuoğlu'nun mütevelli heyeti başkanı olduğu Haliç Üniversitesi'ne kayyum atanmasının ardından gazeteninin geleceği ile ilgili soru işaretleri gündemdeydi.

Yayın hayatına başladığı günden itibaren Ahmet Davutoğlu çizgisinde hareket eden gazetenin genel yayın yönetmeni Atilla Güner dün istifa etmişti.

Akşam saatlerinde çalışanlarıyla toplantı yapan gazetenin patronu Mansur Topçuoğlu gazeteyi sürdürecek ekonomik koşullarının olmadığını belirterek, kapatma yoluna gitmek istediğini bildirdi. Gazete çalışanlarının iki aylık alacakları için pazarlık yapıldı ve anlaşmaya varıldı. 

ABC Gazetesi'nin edindiği bilgilere göre Mansur Topçuoğlu, Yeni Yüzyıl Gazetesi'ne dijital ortamda devam etmek istiyor.  

28 ŞUBAT GÖNDERMELİ VEDA
Gazete bugün çıkan son sayısında "Bu bir veda değil bir Fatiha'dır" manşeti ve gazetenin sahibi Mansur Toğpçuoğlu'nun "Elhamdulillah 'bireysel bir' müslüman' olarak ikinci 28 Şubat'ı yaşadım" sürmanşeti ile okurlarına veda etti.

Isim hakkını Okay Gönensin'den alarak 5 Kasım 2015'te "Türkiye Hepimizin" sloganıyla yayın hayatına başlayan Yeni Yüzyıl gazetesi 6 ay içinde kâğıt baskıya veda etti. Yayın hayatını dijitalde sürdürme kararı alan gazetenin iktidara muhalif bir çizgide devam edeceği öğrenildi.

Yeni Yüzyıl, yaklaşık 1 ay önce (16 Nisan 2016) bünyesine kattığı yeni isimler ile birlikte yenilenen yazar kadrosunu "Ayrıştıran değil, birleştiren kalemler" anonsu ile duyurmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bekleyenler için müjdeli haber: Yeni Skoda Superb elektrik ve 4x4 sürprizi ile yolda
Mayıs 2024 Audi fiyat listesi yayınlandı ve 1,9 milyon liraya sıfır Audi alma fırsatı sunuyor!
Skywell'in yeni hibrit otomobilinin Türkiye'ye gelişi yakın! Satış tarihi açıklandı
Hyundai Bayon mayıs ayı güncel fiyat listesi
İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!