Yiğit Bulut'un ajanlıkla suçladığı Wilco: Demek bizi izliyor

A Haber'de yayınlanan Söz Teması programına katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, “Türkiye'de yemek programı yapan yabancılar ajanlık yapıyor'' iddiasında bulundu. Yabancıların yemek programları sayesinde Anadolu'yu...

A Haber'de yayınlanan Söz Teması programına katılan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, “Türkiye'de yemek programı yapan yabancılar ajanlık yapıyor'' iddiasında bulundu. Yabancıların yemek programları sayesinde Anadolu'yu gezerek ajanlık faaliyetleriyle veritabanı oluşturduğunu iddia eden Bulut “kimse abarttığımı ya da komplo teorisi uydurduğumu düşünmesin'' dedi.

Bulut’un bu suçlamalarının ardından gözler, bir elin parmaklarını geçmeyen Türkiye’deki ''yabancı yemek programı sunucularına’ çevrildi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut’un bu ''iması’, suçlanan isimlerden, NTV'de ekranlara gelen “Avrupa'dan Anadolu'ya Lezzetler'' programı sunucusu Wilco Van Herpen’a soruldu. Bulut’un sözlerini Sözcü’ye değerlendiren Herpen “Yiğit Bulut’un bu iddiasını ilk duyduğumda çok şaşırdım ama sonrasında ''en azından programının izliyormuş’ diye sevindim'' diye konuştu.

“TÜRKİYE’NİN ENTEGRASYONU İÇİN ÖNEMLİ''

Bu tür programların Türkiye’nin dünyaya ''entegrasyonu’ için faydalı olduğunu belirten Herpen “Biz (yabancılar) başka bir noktadan olaya bakıyoruz. Ve ortaya güzel şeyler çıkıyor. Şimdiye kadar hep gittiğim yerlerde olumlu tepkiler aldım. Kaldı ki dünyanın hemen her yerinde yabancı programcıların yapımları vardır ve izlenir'' dedi. Herpen “daha önce hiç ajanlıkla suçlandınız mı?'' şeklindeki soruya ise “sosyal medyadan bazen böyle suçlamalar oluyor ancak beni tanıyanlar ve programımı izleyenler gereken cevabı veriyorlar'' yanıtını verdi.

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Bekleyenler için müjdeli haber: Yeni Skoda Superb elektrik ve 4x4 sürprizi ile yolda
Mayıs 2024 Audi fiyat listesi yayınlandı ve 1,9 milyon liraya sıfır Audi alma fırsatı sunuyor!
Skywell'in yeni hibrit otomobilinin Türkiye'ye gelişi yakın! Satış tarihi açıklandı
Hyundai Bayon mayıs ayı güncel fiyat listesi
İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!