Ziynet Sali: Jennifer Lopez’e değil babama benziyorum

Müzik piyasasının durma noktasına geldiği pandemi döneminde ‘Yaşam Çiçeği’ isimli albümünü çıkardı. “Yürekliyim!” diyor. Jennifer Lopez benzetmelerine “Ben güzel bir kadınım, neden birine benzemek için çabalayayım” diye cevap veriyor.

2019 yılında Erkan Erzurumlu ile nikâh masasına oturan Ziynet Sali, ilişkilerinin ilk adımında ona hellim peynirinin yardımcı olma hikâyesini anlatıyor. Sali’yle aşktan müziğe uzanıyoruz.

Eşinin (Erkan Erzurumlu) yeni klibinin montajına yardımcı olmak için stüdyodayken buluyorum onu. Etrafı gitar, mikrofon ve türlü müzik aletleriyle dolu. Vakitlerinin çoğunu stüdyoda geçirdiklerini öğreniyorum. Bir ara sohbete Erkan Bey de dahil oluyor. O çalıyor, Ziynet söylüyor. Ardından, albümünden değişen hayatına başlıyor anlatmaya...

İnsanlar pandemide tek şarkı bile çıkaramazken sen albüm çıkardın, yürek mi yedin?

Yürekliyim! Aslında albüm üç yıl önce çıkacaktı ama repertuvarı tamamlayamamıştık. İçinden bazı şarkıları single olarak yayımladık. Bu sürede de albümü tamamladık, dokuz yeni şarkı ve altı tane de daha önce yayımlanan single’larla toplam 15 şarkı var.

Hep benzetiliyordun ama bu albümle birlikte Jennifer Lopez’e daha çok benzetilir oldun...

Ben Jennifer Lopez’e değil, babama benziyorum. Söylendiği gibi bunun için özel bir imaj çalışman, çaban var mı?

Beni 2004’ten beri tanıyorsun. Biliyorsun ki bunun için özel bir imaj çalışmam yok. Tamam, güzel bir kadın, güzel bir tarz. Benim de sevdiğim bir stili var. Ama özellikle benzeme çabasında olduğuma dair algı beni üzüyor. 15 yıldır ya, bu kadar süre bir insan başka birini taklit etmez ki! Ben güzel bir kadınım. Neden birine benzemek için çabalayayım, ona takılıyorum. Taklit edecek olsam çok daha güzel kadınlar var. Bir şey daha söylemek istiyorum'' diye ifade etti. (Kaynak-Hakan Gence)

İbo Show'da Bu Hafta! 10 Nisan Konuklarının Kimler Olduğu Belli Oldu
 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in olaylı gecesi: Gazetecilere tekme tokat saldırdılar
Seren Serengil'in 'hasta yemeği' gündem oldu: Sushi ile iyileşmeye çalıştı
Yaşar Alptekin'den giyimini eleştirenlere cevap: Peygamber Efendimiz yaşasaydı böyle giyinirdi
Mahmut Tuncer estetik yaptırdı
Bir dizi için daha final kararı alındı