Zorla çıkarıldığını iddia eden kiracı ev sahibinin aracını yaktı

İstanbul Sultanbeyli’de iddiaya göre F.E.D’nin ev sahibinin zoruyla evden çıkartıldı. F.E.D. kardeşine ev sahibinin oğluna ait aracı kundaklattı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Sultangazi Battalgazi Mahallesi’nde geçen 13 Ocak’ta meydana gelen olayda iddiaya göre, F.E.D. bir süredir oturduğu evden ev sahibinin zoruyla çıkartıldı. Bu duruma sinirlenen F.E.D. ev sahibinden intikam almak için kardeşi K.D. (26)’den ev sahibinin oğlu M.A.’ya ait aracı yakmasını istedi. Motosikletle M.A’nın aracının bulunduğu alana gelen K.D park halindeki aracı yakarak olay yerinden uzaklaştı. 

Ruhsatsız tabanca, uyuşturucu, 17 fişek

Olayın ardından çevredeki kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, kundaklamayı gerçekleştiren kişinin K.D. olduğunu belirleyerek operasyon düzenledi. 19 Ocak’ta yapılan operasyonlarda K.D ile ağabeyi F.E.D yakalanarak gözaltına alınırken yapılan aramalarda  ruhsatsız tabanca, 17 adet fişek ve 0,8 gram metanfetamin maddesi ele geçirildi.

Motosiklet tamircisinde yakalandılar

Kundaklama olayında kullanılan motosikletin tespitine yönelik yapılan çalışmada ise Hamidiye mahallesinde bulunan bir motosiklet tamircisine yapılan operasyonda, olayı gerçekleştiren K.D.’nin kardeşi K.D.(32) ve K.K. gözaltına alındı. Ekipler olayda kullanılan motosikleti ise parçalara ayrılmış halde buldu Konu ile ilgili yakalanan K.D. (32) ve K.K. “Resmi Belgede Sahtecilik”, “Görevli Memura Mukavemet” suçlarından sevk edildikleri adli makamlarca serbest bırakılırken,  “Nitelikli Mala Zarar Verme” suçlarından yakalanan F.E.D. hakkında da adli kontrol hükümleri uygulandı. Kundaklamayı gerçekleştiren K.D. ise tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Video Haberleri

Kurnaz hırsızın şaşırtıcı yöntemi: 10 saniye içinde çaldı
Maçta dili boğazına kaçtı
Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım
Kaybedersek bu kötü gidişata ortak olmam, makamları bırakırım
Özgür Özel kadrosunu ilk kez açıkladı