Şevval Şahin: Linç yediğimde üzülüyorum ama yaptıklarımdan pişman değilim

Şevval Şahin: Linç yediğimde üzülüyorum ama ... 2018 Miss Turkey birincisi Şevval Şahin hurriyet.com.tr'de Ferit Ömeroğlu'nun konuğu oldu. Sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile olan ilişkisiyle basında sıkça gündeme gelen Şahin, özel hayatına dair samimi itiraflarda bulundu.

Şevval şahin  Kendisine gelen linçlerden etkilenip etkilenmediğini de anlattı.

Şevval şahin bir soruya verdiği yanıtta, "Sosyal medyada kraliyet ailesiyle ilgili birçok şey dönüyor. Meghan Markle bir röportaj yapmıştı. Röportajında “Ben sevgilimin nasıl bir aileden geldiğini hiç bilmiyorum. Neye uğrayacağımı şaşırdım.” demişti. Ben Meghan’ın söylediklerinin yüzde 90’ına inanıyorum. Çünkü ben İngiltere’de büyüdüm ve kraliyet ailesi ile ilgili birtakım bilgim var. Ama o söylediği hiç inandırıcı gelmedi. Ona bununla ilgili bir şey sorardım. Sen bu kişiyle belli bir süredir berabersin. Hiç mi merak etmedin? Arkadaşın sana hiç mi böyle bir şey yollamadı?" düşüncelerini paylaştı. 

sevval-sahin1.jpg

* Miss Turkey gibi güzellik yarışmasında birinci olma ya da güzellik algısı çok eskiden bir efsaneydi. Günümüzde bu durum böyle devam etmiyor. Senin adının duyulmasında diğer Miss Turkey güzellerinden farklı ne oldu?

Bence kendim olarak seyircilerin ilgisini çekiyorum. Şu ana kadar paylaştığım şeylerde feyk hiçbir durum yok. Kendim neysem öyle yansıtıyorum. Bazı genç kızların hoşuna gidiyor. Stil olabilir, ilham olabilir, konuşma tarzım olabilir. Miss Turkey yarışmasında senelerdir herkes birinci oluyor. Bence ilgi çekecek bir şey olması lazım. O da senin kendini nasıl yansıttığın ile alakalı.

 

* Kendini neye döndürmek istiyorsun? İçeriklerini daha kaliteli hale getirerek mi devam etmek istiyorsun yoksa farklı bir marja geçmek istiyor musun?

Ben akışa göre gidiyorum ama tabii ki fikirlerim var. Modelliğe devam etmek istiyorum. Ben modellik yaparken bunu sosyal medyaya nasıl yansıtabilirim ya da genç kızlara nasıl ilham olabilirim gibi durumları da düşünüyorum. Ben tam olarak influencer şeklinde tanınmıyorum. Ama bir kitleye ilham veriyorum kendimce. O yüzden onu ileri bir seviyeye taşımak istiyorum.

sevval.webp

* Evet, ciddi bir kitle var. Ama o kitlenin nasıl yaşadığını ya da duygusunu düşünüyor musun? Genç bir kız seni takip ederken o anda neler yaşayabildiği ile ilgili empati kurabiliyor musun? Mesela sen bir şehirde beach’te portakal suyunu içerken diğeri test çözüyor. Düşünüyor musun bu durumu?

Belki onu yapmak istiyor ve ona göre şu an çalışıyor. Bu demek değildir ki onlar da yapmayacak. Benden motive oluyorlar ve bunu daha çok yapmak istiyorlar.

* Özgür müsün?

Tabii ki de. Tamamen özgürüm. Şu ana kadar ne yapmak istediysem yaptım. Kısıtlanma konusundan şunu diyebilirim. Mesela Miss Turkey’de bir unavının oluyor. Senin ona göre hareket etmen lazım.

Ama o hareketleri de sen mi belirliyorsun?

Hayır, Miss Turkey’de birinci olunca birtakım kurallar var. Biz bunu bilerek yarışmaya katılıyoruz. Bana göre çok normal kurallar ve dışına çıkmam. O yüzden hep özgür oldum ama kısıtlama durumunda bunu örnek verebilirim. 2018 bitti ama hala Miss Turkey unvanıyla anıldığım için yine buna göre hareket etmem lazım. Ama bu benim özgürlüğümden almıyor'' diye ifade etti.

"Şevval Şahin: Linç yediğimde üzülüyorum ama yaptıklarımdan pişman değilim" haberi, 22 Nisan 2021 tarihinde yazılmıştır. 22 Nisan 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Şevval Şahin: Linç yediğimde üzülüyorum ama yaptıklarımdan pişman değilim haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Şevval Şahin: Linç yediğimde üzülüyorum ama yaptıklarımdan pişman değilim 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:34 Osayi-Samuel Trabzonspor Fenerbahçe Maç’ı İçin "Şiddet Maçı Bıraktırmalıydı”dedi
  2. 14:30 Maryland'deki Köprü Faciası: 60 Milyon Dolarlık Kurtarma Çabaları Devam Ediyor
  3. 14:26 Bayraktar: Üretici ve Market Arasındaki Fiyat Farklarına Dikkat Çekiyor
  4. 14:18 Premier Lig'den Radikal Karar: Top Toplayıcı Çocuklar Artık Oyunculara Top Vermeyecek!
  5. 14:14 Goldman Sachs: İstanbul Seçimleri Türk Lirası Üzerinde Olumlu Etki Yaratabilir
  6. 14:06 Yeniden Refah Partisi'ne TGRT'ten Engel: İstanbul Adayları Programa Alınmadı
  7. 14:01 Tacikistan'dan Rusya'daki Konser Salonu Saldırısıyla İlgili 9 Şüpheli Gözaltına Alındı
  8. 13:57 Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri Şehitler İçin Vefa Hareketinde
  9. 13:54 Özel Okul Ücretleri Dudak Uçuklatıyor! 1 Milyon Liraya Ulaştı!
  10. 13:52 İEKKK Toplantısında Tunç Soyer'e Veda: "Yola Devam Ediyorum"
  11. 13:50 CHP'den İYİ Parti'ye Sert Tepki: "Kölelik İddialarına Karşı Duruş"
  12. 13:48 Bursa'da Metrobüs Projesi İçin Ön Sipariş Verildi: Mustafa Bozbey'in İncelemeleri
  13. 13:45 Çalışma Bakanı Işıkhan: "31 Mart'ta Yeni Bir Dönem Başlayacak"
  14. 13:45 Süper Lig 31. Hafta Hakemleri Belli Oldu: Öne Çıkan Maçlarda Kimler Düdük Çalacak?
  15. 13:41 Mert Çiller'e Eşine Yönelik Şiddet Davasında Adli Para Cezası Verildi
  16. 13:40 Tacikistan'da Moskova Saldırısıyla İlgili 9 Kişi Tutuklandı!
  17. 13:40 Madagaskar, Kasırga Felaketiyle Sarsıldı: 14 Kişi Hayatını Kaybetti!
  18. 13:37 Rusya'da Asker Alma Süreci: Sonbaharda 130.000 Yeni Asker Göreve Alındı
  19. 13:29 Borsa günün ilk yarısında yükselirken, o hisseler belli oldu!
  20. 13:28 Dilan Polat ve Nez Demir: Mahkemede Polat'ın Şikayetini Geri Çekmesiyle Dava Sonuçlandı!
Magazin Haberleri