Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan'dan photoshop iddialarına yanıt!

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan'dan photoshop iddialarına yanıt!

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan'dan phot... Youtuber Duygu Özaslan'ın geçtiğimiz sene ortaya çıkan fotoğraflarındaki kilolu ve selilütli hali, çok konuşulmuştu. Selilütli fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından Instagram'da paylaştığı fotoğraflarla oynadığı iddia edilen Özaslan...

Youtube üzerinden yayınladığı videolarla tanınan fenomen Duygu Özaslan'ın geçtiğimiz yıl tatilde çekilen görüntüleri sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girmişti. Özaslan'ın bu görüntülerde kilolu hali dikkat çekerken, selülitlerinin de olduğu görülmüştü. İnterrnet kullanıcıları, ortaya çıkan fotoğrafların ardından Duygu Özaslan'ın Instagram'dan paylaştığı fotoğraflar kadar zayıf olmadığını ve fotoğraflarında oynama yaptığını iddia etti.

duygu-ozaslan-039-dan-video-039-lu-isyan-3-14149918-o-001.jpg

"AYNI VÜCUT, FARKLI AÇI, FARKLI POZ"

Özaslan, hakkındaki iddialara sosyal medyada hesabından paylaştığı video ile yanıt verdi. Şu anda basketbolcu sevgilisi Can Maxim Mutaf'la birlikte tatilde olan Özaslan, fotoğraflarıyla ilgili "Aynı vücut, farklı açı, farklı poz" yorumunda bulundu.

duygu-ozaslan-dan-video-lu-isyan-14149918-599-m.jpg

"İSTEDİĞİNİZ GİBİ GÖRÜNMEMENİN BİR ANLAMI YOK"

Özaslan yaptığı paylaşımda, "Aynı vücut. Farklı açı. Farklı poz. Farklı ışık. Geçen gün beden algısıyla ilgili bir yazı okudum ve şu cümle beni çok etkiledi: Şu anda bedeninizin nasıl görünürse görünsün bir pandemiyi atlattığının farkında mısınız? Durup düşündüm. Çatlaklarımın, selülitlerimin varsa ya da yoksa herhangi bir şeyimin iyi-kötü hiçbir anlamı yoktu. Bedenim beni her şeyden önce sağlıkla hayatta tutuyordu. Bu yüzden ne pandemide -veya başka sebeplerle- kilo almanızın, vermenizin, belki tam şu anda istediğiniz gibi görünmemenizin, hiçbir önemi yok. Ben bunu geç anlamış olsam da anladığım için mutlu ve hafiflemiş hissediyorum" dedi.

duygu-ozaslan-039-dan-video-039-lu-isyan-4-14149918-o-001.jpg

"SELÜLİTİN KUSUR OLDUĞUNA İNANMIYORUM"

Özaslan, vücuttaki çatlağın ve selülitin kusur olduğuna inanmadığını belirterek, "Bu video'yu paylaşmaktaki amacım birbirimizi beğenmek ya da beğenmemekten başka bir şey konuşamadığımız bu kısır döngünün kırılmasına bir nebze de olsa katkı sağlamak, belki içinizden yalnızca birine ilham olmak. Eskiden yaptığım hataların neresinden dönersem hem bana hem beni takip eden birçok kadına kar. Önceleri mükemmel görünmeye çabalarken şimdilerde mükemmel algılanmak en son isteyeceğim şey. Öyle rahatlattı ki beni fotoğraflarımla oynamamak, hikayelerde filtre kullanmamak. Çatlağın, selülitin, pürüzsüz ya da ince görünmemenin kusur olduğuna artık inanmıyorum. Bazı sabahlar dümdüz bir karınla uyanırken bazı sabahlar da şiş bir karınla uyanıyorum. ve bu çok normal çünkü insan bedeni böyle tasarlanmış. Kaç kilo olduğumu değil sadece kaç beden giydiğimi biliyorum. Vücut kompozisyonlarımız hepimizde neredeyse parmak izimiz kadar farklı olduğundan zaten sayılar bir ölçüt değil" diye yazdı.

duygu-ozaslan-dan-video-lu-isyan-14149918-7070-m-001.jpg

"BEN DE İYİ ÇIKTIĞIM POZLARI PAYLAŞIYORUM"

Kendisinin de estetik olarak iyi çıktığı fotoğrafları paylaştığını anlatan Özaslan, "Üstelik sekiz yıldır bu işi yapıp artık hangi pozda "daha güzel" çıktığımı bilirken. Kendimizi ve bedenimizi sevmek, bize iyi gelen şeyleri yalnızca kendimiz için yapmak" bu bir yolculuk. belki hayat boyu sürecek, ne kadar ilerlersek o kadar hafiflediğimizi farkettim ben" ifadelerini kullandı.

"KENDİMİ SEVİYORUM, SİZİ DE"

Sosyal medya fenomeni Özaslan, paylaşımını şu şekilde noktaladı:

İyi örnek olmak gibi bir misyonum var demiyorum ancak bir şeyi örnek alacaksanız kendinizi olduğunuz gibi kabul etmeyi deneyin. kendinizi ne benimle ne de başka birinin bedeniyle kıyaslayın. Biliyorum zor. Ama inanın bana, komşunun çimeni daha yeşil değil. Kendimi seviyorum, sizi de."

"Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan'dan photoshop iddialarına yanıt!" haberi, 23 Mayıs 2021 tarihinde yazılmıştır. 23 Mayıs 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan'dan photoshop iddialarına yanıt! haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan'dan photoshop iddialarına yanıt! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:34 Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan 'hapis cezası' iddialarına yanıt
  2. 11:26 Galatasaray Yöneticisi Erden Timur'dan hamle! Şimdi de Medya Patronu!
  3. 11:26 Jülide Kural: Kadir İnanır büyük bir hızla iyileşme yoluna girdiğini kanıtlamıştır
  4. 11:20 Murat Kurum, bakanların seçim çalışmasına katılmasını savundu: Cumhur ittifakının bakanları
  5. 11:17 Ekrem İmamoğlu: AK Parti kendisine oy verenlerin beklentilerini karşılayamıyor
  6. 11:15 Balıkesir Adayları Sosyal Medya İle Seçmene Ulaşıyor
  7. 11:05 Madonna Brezilya'ya Ücretsiz Konser Verecek! Son Konseri Mi?
  8. 11:05 Altın Fiyatları Hareketli: Gram Altın Ne Kadar?
  9. 11:02 Fenerbahçe'nin Eski Yöneticisi'nden şok hamle! Başkanlığa Aday Olacak!
  10. 11:00 Sakarya’da 796 bin 924 Seçmen Oy Kullanacak
  11. 10:54 MediaMarkt Türkiye'de Otomatik Kahve Makineleri Trendini Belirliyor
  12. 10:52 Yunanistan'da 6.0 büyüklüğünde deprem
  13. 10:51 GAÜN Öğrencileri Gaziantep Adalet Sarayında Duruşma Seyrine Katıldı
  14. 10:49 CHP İzmir Adayı Tugay: "1 Nisan'da Yeni Bir Sayfa Açılacak"
  15. 10:46 Mehmet Şimşek: Dünya Bankası’ndan 1,5 milyar dolarlık kaynak temin ettik
  16. 10:42 Nejat İşler: Ben her gün ölümü düşünüyorum
  17. 10:39 Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Selçuk İnan’a verilen belgelerdeki imza sahte çıktı
  18. 10:31 Murat Yetkin yazdı: İmamoğlu bu kadar eşitsiz bir seçimi kazanırsa siyasi iklim nasıl değişir
  19. 10:25 EPDK deprem bölgesinde avans ödemelerini erteledi: 1 Nisan'da resmileşecek
  20. 10:24 Tekirdağ’da uyuşturucu ve silah operasyonunda büyük vurgun!
Magazin Haberleri